Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor Edirne’ye gidiyor
Bozcaadaspor Edirne’ye gidiyor     Bozcaadaspor, deplasmanda bu hafta Edirnespor GK’ye konuk oluyor. Pazar günü saat 14.30’da oynanacak müsabakada siyah beyazlılar grup lideri rakibi karşısında puan almayı hedefliyor.     Bölgesel ...

Mobil Reklam

Bozcaadaspor Edirne’ye gidiyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadaspor Edirne’ye gidiyor

 

 

Bozcaadaspor, deplasmanda bu hafta Edirnespor GK’ye konuk oluyor. Pazar günü saat 14.30’da oynanacak müsabakada siyah beyazlılar grup lideri rakibi karşısında puan almayı hedefliyor.

 

 

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Bozcaadaspor, oynadığı son 5 maçında inişli çıkışlı bir grafik ortaya koydu. Pazar günü grup lideri Edirnespor GK ile karşılaşacak olan ada ekibi, deplasmandan en az bir puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Fadıl Kurt yönetimindeki ekip ligde şu an oynadığı 23 maçta 32 puan topladı ve 9. sırada yer alıyor. Lig lideri Edirnespor GK ise oynadığı 23 maçta 15 galibiyet alarak 52 puan toplamayı başardı.

 

 

Edirne 25 Kasım Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak. Müsabakayı orta hakem Ali Rıza Özkan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Nebahat Maktur ve M. Said Genç yapacak.




Bu haber 1654 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ