Bugun...


kostasalto

Mustafa Mutay AKP'nin adayı oldu!
31 Mart Yerel Seçimleri’nde belediye başkanlığı için 4 adayın resmi aday adaylığı başvurusu yaptığı AKP’de adaylık başvurusunda bulunmayan Mustafa Mutay, AKP’nin Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Aday başvurusunda bulunmayan Mutay “Ak Parti haricinde hiçbir partiden aday olmam. Ak Parti beni aday gösterirse iktidar gücü ile adanın sorunlarına çözüm arayabiliriz. Başka bir seçenek düşünmüyorum” şeklinde açıklama yapmıştı.

Mobil Reklam

Mustafa Mutay AKP'nin adayı oldu!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Adalet ve Kalkınma Partisi 31 Mart Yerel Seçimleri için Bozcaada adayını açıkladı. 20 yıl Anavatan ve ardılı Demokrat Parti kimliği ile Bozcaada Belediye Başkanlığı yapan, ancak 2014’te CHP’li mevcut Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’a koltuğunu kaptıran ve seçimlerden üçüncü çıkarak ağır yenilgi alan Mustafa Mutay, 2019 Yerel Seçimleri’nde AKP’den aday adaylığı başvurusu yapmıştı. Ancak sürpriz bir şekilde  AKP avukat Erdoğan Madak’ı başkan adayı göstermişti.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için yine Bozcaada’da partilerle sık sık adı anılan Mustafa Mutay bu kez adaylık başvurusunda bulunmamıştı. Bu kez resmi adaylık başvurusu yapmayan Mutay “Ak Parti haricinde hiçbir partiden aday olmam. Ak Parti beni aday gösterirse iktidar gücü ile adanın sorunlarına çözüm arayabiliriz. Belediyenin çok fazla borcu var, tüm araçlar çalışmıyor hepsini yenilemek gerekiyor. Üniversiteyi, adliyeyi iktidar gücü ile geri getirebiliriz. Tüm bunları iktidar gücü ile yapabiliriz.” demişti.

20 yıldır oturduğu koltuğu 2014'te CHP'lli Yılmaz'a kaptıran ve 10 yıl aradan sonra bu kez AKP ile yarışa girecek olan Mutay, yarın (Cumartesi) İÇDAŞ'ta düzenlenecek aday tanıtım toplantısına katılacak.

Bugün öğle saatlerinde adaylığı açıklanan Mustafa Mutay ile Bozcaada Haber’den Mustafa Dermanlı kısa bir canlı yayın gerçekleştirdi. İşte Mustafa Mutay’ın ilk açıklamaları:

 




Bu haber 1322 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ