Bugun...


kostasalto

Bozcaada bir sanatçıya daha ilham oldu
  Bozcaada bir sanatçıya daha ilham oldu   Bozcaada aşığı Özgür Karakaş'ın yeni klibi yayınlandı.İki yıldır Bozcaada'da kış sezonunda Simyon Meyhanesinde canlı müzik yapan müzisyenin yeni klibi sensiz ...

Mobil Reklam

Bozcaada bir sanatçıya daha ilham oldu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

 

Bozcaada bir sanatçıya daha ilham oldu

 

Bozcaada aşığı Özgür Karakaş’ın yeni klibi yayınlandı.İki yıldır Bozcaada’da kış sezonunda Simyon Meyhanesinde canlı müzik yapan müzisyenin yeni klibi sensiz Kral Tv ‘de yayınlanmaya başladı.Düzce’nin Akçakoca ilçesinde doğan Özgür Karakaş, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Müzik öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra, yine Çanakkale’de Özel İsmail Kaymak Koleji’nde müzik öğretmenliği görevine başladı. Aynı zamanda Çanakkale için de pek çok farklı projede yer alan Karakaş  diğer yandan da Akhol otelin de solistliğini yapıyor.
 

Karakaş son 2 yıldır Bozcaada’ da da sahne alıyor. İlk şarkısı olan “Asla” 2012 yılında ekranlarda sevenleriyle buluştu. Karakaş asıl sürprizi ise ikinci şarkısının klibinde yaptı. Hazırlıklarını, dilinden düşürmediği, “aşığıyım” dediği yerde başlattı ve çekimlerini Bozcaada’da tamamladı. Geçtiğimiz pazartesi günü yayına giren klip daha ilk günden kralmuzik.com adresinin en popülerleri arasında 3. sıraya oturdu. Karakaş, “Bozcaada belediye başkanı sayın Dr. Hakan Can Yılmaz’a, Simyon Meyhanesi ve sahibi Uğur Mutay’ a, Kasaba restorandan Dr. Hakan Yıldırım’a, Harmani tatil çiftliğinden Deniz Erkol’a, Çınaraltı cafe’ de Fahri Bulut’a, Görkem Damar’a, Serkan İlik’ e ve tüm ada halkına teşekkürü bir borç bilirim” diyerek vefasını da dile getirmeyi unutmadı.
 
özgur
Klibi izlemek için TIKLAYINIZ




Bu haber 1912 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ