Bugun...


kostasalto

Bağbozumu turları başlıyor
Son yıllarda tatilciler tarafından ilgi gören ve bağcılığı desteklemek adına düzenlenen “Bozcaada Bağbozumu Turları” yarın (14 Ağustos Cumartesi) yeniden başlıyor. Tatilciler, traktör römorklarında, darbuka ve klarnet eşliğinde bağlara giderek kendilerine verilen üzüm sepetlerini kendileri dolduracak.

Mobil Reklam

Bağbozumu turları başlıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Yahya Göztepe, “Bozcaada Bağbozumu Turları”nın yarın başlayacağını duyurdu. Tatilciler bu yıl 80 tl ödeyerek, kendilerine verilen sepeti koluna takacak , traktör römorklarında darbuka-klarnet eşliğinde eğlenerek bağlara gidecek ve bağlarda kendi elleri ile kestikleri üzümleri sepetlerine dolduracak.

 Her gün  10.00 – 12.00 – 14.00 – 16.00 – 18.00 saatlerinde gerçekleşecek turlara katılım ücreti ise 80 TL olarak belirlendi. 

 Göztepe, Bozcaada Haber’e yaptığı açıklamada, “Bozcaada üzümünü desteklemek için misafirlerinizi Bağbozumu Turları’na yönlendirebilirsiniz. Hem onlar için eşsiz bir deneyim olur hem de ada bağcılığı ve üzümünü de destek olunur. Fiyat da bu yıl yine makul. Zaten üzümün kilosu 15 Tl, ücretsiz verdiğimiz sepet de 4 kilo üzüm alıyor. Yani 20 TL gibi rakam ile bağcıya destek olmaya çalışacağız” dedi.
 

Bozcaada Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından düzenlenen turlara katılım için emniyet önündeki kooperatifin üzüm satış noktasından rezervasyon yaptırabilirsiniz.

 

 




Bu haber 2355 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ