Bugun...


kostasalto

Merdedes Benz Go Bozcaada Festivali için geri sayım başladı.
Bu sene ilk kez Bozcaada’da gerçekleştirilecek olan Mercedes-Benz Kiteboard Avrupa Şampiyonası ve şampiyona kapsamında düzenlenecek Mercedes-Benz Go Bozcaada festivaline saatler kaldı. Şampiyona ve festivaller için son kontroller ve hazırlıklar yapılmaya devam ediliyor.

Mobil Reklam

Merdedes Benz Go Bozcaada Festivali için geri sayım başladı.
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Kiteboard’da dünyanın en iyi 120 sporcusunun yarışacağı Mercedes-Benz Kiteboard Avrupa şampiyonası ile, 1 hafta boyunca konserler, yarışlar, bisiklet turları, plaj partileri, dj performansları ve daha birçok etkinliğin yer alacağı Mercedes - Benz Go Festivali Salı günü başlıyor. Organizasyon ekibi şampiyona ve festival için son hazırlıkları ve kontrolleri yapıyor.

 

RÜZGAR KİTEBOARD ŞAMPİYONASI İÇİN ESECEK

Edindiğimiz bilgilere göre, dünyanın en iyi 120 sporcusunun yarışacağı şampiyonada tahminlere göre gerekli rüzgar tam istenildiği gibi. Organizasyon ekibi Play Maker, şampiyona için ilk incelemelere başladığında adanın son 10 yıllık rüzgar ölçümlerini tespit etmişti. İncelemeler sonucunda Kiteboard için Bozcaada’da en uygun yerin Çayır plajı olduğunu ifade edilmişti. Şu ana kadar yapılan hava tahminlerine göre ise önümüzdeki hafta Çayır Plajı’nda Kiteboard için gereken rüzgar tam da beklenildiği gibi olacak.

Çayır plajını şampiyonaya hazırlayan Kiteboard Eğitmeni Musa Uysal

 

Öte yandan bugün Çayır Plajı’nda Başkan Yılmaz ile Playmaker Ajans Başkanı Kerem Mutlu bir takım incelemelerde bulundu. Kerem Mutlu, Bozcaada Haber’e yaptığı açıklamada; “Amacımız bu şampiyonayı ve sporu her sene Bozcaada’da yapmak. Ve bu güzel Bozcaada’yı dünyaya tanıtmak“ dedi.

 




Bu haber 4381 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ