Bugun...


kostasalto

İŞTE ANKET SONUÇLARI
1 Kasım seçimlerine yönelik anketimiz sonuçlandı. 7 Haziran seçimlerine yönelik yaptığımız anketimizde birinci parti gelen CHP, bu anketimizde de yine birinci çıkıyor.

Mobil Reklam

İŞTE ANKET SONUÇLARI
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

1 Kasım seçimlerine yönelik olarak Bozcaada Haber takipçileri için yaptığımız anket sonuçlandı. Yaklaşık 15 gün süren anketimizde 237 tekil oy kullanıldı. Aynı zamanda bir IP adresinden sadece bir tekil  oy kullanılabilindi. Anket sonuçlarına göre CHP, 103 oyla oyların %40.1’ni alarak anketten birinci çıktı. CHP, 7 Haziran seçimleri için düzenlediğimiz ve 596 kişinin katıldığı ankette oyların 182’sini alarak %30.5 oranına sahip olmuştu. Bu sonuçların ardından CHP, bir önceki anketimizin sonuçlarına göre Bozcaada’da oyunu yaklaşık %10 oranında arttırıyor.

 

MHP YÜKSELİŞTE

7 Haziran seçimlerine yönelik yaptığımız ankette %22 ile 131 oy alan MHP, CHP ve AKP’nin gerisinde kalmıştı. Bu anketimizde ise MHP %19 .8 ile CHP’nin ardından ikinci parti oluyor. MHP 237 kullanılan oyun 51’ini almayı başarıyor.

AKP ÜÇÜNCÜ PARTİ

AKP ise 45 oy ile bu sefer anketimizden üçüncü parti olarak çıkıyor. Oyların 17.5’ni alan AKP, 7 Haziran seçimlerindeki anketimizde %22 ile 131 oy alarak CHP’nin ardından ikinci parti olmuştu. AKP bir önceki anketimizin sonuçlarına göre yaklaşık 5 puan kaybediyor.

 

HDP OYLARINI KORUYOR

 

HDP ise hemen hemen iki anketimizden de aynı sonucu elde ediyor. Bir önceki anketimizde oyların %16.6’sını alan HDP, 99 oy ile 4. parti olmuştu. Bu anketimizde de HDP %15.2 oran ile 45 oy alarak bir önceki sonuçlara yakın oran elde ediyor.




Bu haber 2105 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ