Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Bozcaada’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen resmi törenle kutlanıldı.

Mobil Reklam

Bozcaada'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da Cumhuriyetin 92. Yılı kutlamaları, dün (Çarşamba) Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’nın önüne çelenk koyma töreni ile başladı. Bugün ise Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, ilk olarak Kaymakam Abbas Yeşilkuş’un makamında tebrikleri kabul etmesi ile başladı. Ardından kutlamalar, saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen bir dizi törenle devam etti.

Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan törene Bozcaada Kaymakamı Abbas Yeşilkuş, Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, Garnizon Komutanı Abdurrahim Namtı, kurum ve daire amirleri, öğrenciler ve ada halkı katıldı.

Tören ilk olarak Bozcaada Kaymakamı Abbas Yeşilkuş’un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.  Ardından öğrencilerin şiirlerini okuması, dereceye girenlerin protokol tarafından hediyelerinin verilmesi ile devam etti. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen tören ve kutlamalar, öğrencilerin ve askerlerin tören geçişi ile son buldu.

 

FENER ALAYI DÜZENLENECEK

 

Cumhuriyetin 92. Yılı kutlamaları, Bozcaada Belediyesi tarafından bu akşam saat 20.00’da düzenlenecek Fener Alayı ile devam edecek. Belediye Başkanlığı yaptığı açıklamada, “ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Belediye Başkanlığımız tarafından saat:20.00 da Jandarma önünden başlayacak Fener Alayı ile devam edecektir. Tüm halkımızın Türk Bayraklarıyla Fener Alayına katılımları rica olunur” dedi.




Bu haber 3063 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ