Bugun...


kostasalto

Bozcaadalı kadın eski kocası tarafından bıçaklandı!
Bozcaada'da 2 çocuğu ile birlikte yaşayan 34 yaşındaki E.G. eski kocası tarafından bıçaklandı. Bıçak darbelerinden korunmak için çalıştığı iş yerinin karşısındaki Site Market'e sığınan kadını, son anda market sahipleri ve müşteriler kurtardı.

Mobil Reklam

Bozcaadalı kadın eski kocası tarafından bıçaklandı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Edindiğimiz bilgilere göre, Bozcaada'da iki çocuğu ile birlikte yaşayan E.G. şiddet ve baskı nedeniyle 2019'da Halil Karabıyık'tan boşandı. Ancak birçok suç kaydı bulunan 34 yaşındaki Halil Karabıyık, eski eşini bir türlü rahat bırakmadı. Bunun üzerine iki çocuk annesi E.G. ve yakınları sık sık mahkemeye başvurdu.  

Hem uzaklaştırma kararına uymadığı için, hem de tehditleri nedeniyle birkaç kere cezaevine girdiği iddia edilen Halil Karabıyık, bugün Çanakkale'den 18.00 feribotu ile adaya geldi.

Feribottan iner inmez eski eşinin Baytur'da çalıştığı iş yerine giden psikopat eski koca, boşandığı eski eşine bıçakla saldırınca talihsiz kadın, koşarak çalıştığı iş yerinin karşısında bulunan Site Market'e sığındı. Ancak adam, bıçak darbeleri ile yaralanan kadının peşinden marketin içine daldı.  

Karnından ve kalçasından iki bıçak darbesi alan kadının yardımına Site Market'in sahipleri ve müşteriler koştu. Bu anlarda ise market sahibi adamın elinden zorla bıçağı alınca kadın ölümden son anda kurtuldu. 

Öte yandan görüntülerde, talihsiz kadının küçük çocuğu, annesinin peşinden giderek yardımına koştuğu görüldü.

Hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilen E.G.'nin önce Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi'nde tedavisi yapıldı, ardından Çanakkale'ye sevk edildi.

Psikopat koca ise Bozcaada Emniyeti'nde gözaltına alındı.




Bu haber 2776 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ