Bugun...


kostasalto

Sonunda hizmete başladı!
10 günün ardından gelen son dakika bilgisine göre, Bozcaada’da tek olan akaryakıt istasyonu bugün 20.30 sıralarında yeniden hizmete başladı. Belediyeden gelen mesaja göre, işletmenin sadece 2 gün hizmet veremeyeceğini öğrenen adalılar, 10 günün ardından bugün Bozcaada Haber aracılığı ile yerel yönetime ve kaymakamlığa tepki gösterdi.

Mobil Reklam

Sonunda hizmete başladı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

10 günün ardından bugün adanın tek akaryakıt işletmesi yeniden hizmete başladı. Otomobillerinde, tarım ve iş makinalarında akaryakıt kalmayan adalılar yerel yönetime, kaymakamlığa, ve 31 Mart Yerel Seçimleri için sahada propaganda yapan siyasilerin 10 gündür hiçbir açıklama ya da çözüm getirmemesine tepki gösterdi. Bugün ilk tepki ise İyi Parti belediye meclis üyesi ve İYİP’in belediye başkan adayı Çebi’den gelmişti.  Konu hakkında haberi hazırlarken ise Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sinem Tabak aradı ve işletmenin az önce hizmete açıldığını belirterek, yaşanan süreç ile ilgili de açıklamada bulundu.

Bugün telefonla arayan ve sokakta yolumuzu kesen adalılar Bozcaada Haber aracılığı ile konu hakkında hiçbir açıklama ya da çözüm getirmeyen yerel yönetime, kaymakamlığa ve siyasilere tepki gösterdi. 

İyi Partili Cevdet Çebi ise bugün akşam üzeri Bozcaada Haber’i arayarak “10 gündür kapalı olan adamızın tek akaryakıt istasyonu nedeniyle halkımız mağdur edildi. 10 gündür bir izin işini halledemediler. Bu işin uzadığını gören kaymakam beyimiz ve belediye başkanımız Geyikli Belediyesi’ni arayıp bir tanker ile ada halkının mağduriyetini giderebilirdi. “ dedi. 

Konu hakkında haberimizin hazırlanma aşamasında Bozcaada Haber’i arayan AKP Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak ise, “Bize de bugün, yarın açılacak denilmişti ancak bu iş bu kadar uzamaması lazımdı. Adalı vatandaşlarımız tepkisi son derece doğal. Sizlere de belirtildiği gibi el değiştirme sonrasında EPDK’’dan onayın beklendiği söylendi. Ardından sayın İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan aracılığı ile adada yaşanan mağduriyeti dile getirdik. Az önce bize gelen bilgiye göre benzinlik hizmete başladı.” dedi.

 

 




Bu haber 1052 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ