Bugun...


kostasalto

Bozcaada'nın dergisini hep birlikte inceledik
Bozcaada’nın dergisi Mendirek’in altıncı sayısı geçtiğimiz hafta çıktı. Biz de bu yeni sayımızı incelemek için bir araya geldik.

Mobil Reklam

Bozcaada'nın dergisini hep birlikte inceledik
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Mendirek’in altıncı sayısı, yani Mayıs ayı sayısı geçtiğimiz hafta çıktı. Dolu dolu bir sayıyla daha adalıların karşısına çıkan derginin, bu yeni sayısını incelemek üzere dostlarla buluştuk.

Bu sayımızda, Çiçek Pastanesi’nin ev sahipliğiyle bir aradaydık. Derginin editörü Mustafa Dermanlı, düzeltisinden sorumlu Burcu Mert, hem yazarlarımızdan hem de haber üreten ekibinden arkadaşımız İsmail Şen ile derginin Yazıişleri Müdürü ve aynı zamanda sahibi Serkan İlik de olmak üzere tam kadro buluşmadaydık.

Derginin dönem dönem yazarları arasında yer alan Ahmet Şişman, Cemil Onay ve Tahir Günday da buluşmaya katılanlar arasındaydı. Mendirek aboneleri, okuyucuları ve adalı arkadaşlarımızın da katılımıyla yaklaşık 25 kişinin renk verdiği gece dergi üzerine fikirlerin, ada üzerine projelerin sohbetiyle devam etti.

Bundan sonraki sayılarda da, farklı mekânlarda ve daimi olarak sürdürmeyi planladığımız buluşmalarımıza tüm adalı dostlarımızı bekleriz. Bu buluşmaya katılan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederiz. 




Bu haber 2108 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ