Bugun...


kostasalto

Salon inşaatında sorun mu var?
Eski Belediye Başkanı Mustafa Mutay zamanında kamulaştırılmış alana Çok Amaçlı Salon için kazı başladı. Fakat kazı sırasında karşılaşılan ve ne olduğu net olmayan yapılar sebebiyle salon inşaatı şimdilik beklemede.

Mobil Reklam

Salon inşaatında sorun mu var?
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Uzun süredir gündemde olan ve geçtiğimiz günlerde yapılan hak toplantısında Hakan Can Yılmaz’ın da gündeme getirdiği Çok Amaçlı Salon inşaatı öncesi, Çanakkale Müze Müdürlüğü tarafından ön kazı çalışması yapıldı. Yaklaşık 10 gün adada kalan ve raporunu tutan yetkililerin vereceği karar sonrası ya inşaat devam edecek ya da başka bir yer kamulaştırılarak salon orada yapılacak.

Başkan Yılmaz’dan aldığımız bilgiye istinaden kazı sürecini tamamayan müze yetkililerinin raporu Anıtlar Kurulu’na sunuldu. Kurulun ilk toplantısının 31 Mart’ta olması ve nihayi kararın bu toplantı sonunda verilmesi bekleniyor.

 

Eğer kurul toplantısından şu anki mevcut alanda inşaat yapılmasına onay çıkmaz ise yeni bir alanın kamulaştırılarak bu alanda Çok Amaçlı Salonu’n inşaatı yapılacak. Bu konuda halk toplantısında Hakan Can Yılmaz’ın dile getirdiği ifadeler aşağıdaki videomuzda.

 




Bu haber 3634 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ