Bugun...


kostasalto

Pelagos Otel, Mehmet Erdem ile yıkıldı
Mehmet Erdem, Kalamar Festivali'nin ikinci gününde Pelagos Otel'de unutulmaz bir konser verdi. Bozcaada'da ikinci kez sahne alan ünlü sanatçı Erdem, hayranlarından büyük alkış aldı.

Pelagos Otel, Mehmet Erdem ile yıkıldı
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bu yıl ilki düzenlenen ve 3 gün süren Kalamar Festivali, bugün Pelagos Otel'de gerçekleştirilen sabah sporu ve ardından Salhane'de gerçekleştirilen Gurme Şarap Atölyesi etkinliği ile son buldu. Dün (Cumartesi) festivalin ikinci gününe ise Mehmet Erdem konseri damga vurdu. Daha önce Salhane'de gerçekleştirilmesi planlanan ücretsiz konser, hava muhalefeti nedeniyle Pelagos Otel'de gerçekleştirildi.

Saat 22.00'da başlayan Mehmet Erdem konseri için Pelagos Otel'in lobisi saatler öncesinde tıklım tıklım doldu. Yüzlerce kişinin katıldığı konserde Erdem, kendi şarkılarının yanı sıra Ahmet Kaya, Barış Manço ve Neşet Ertaş gibi usta sanatçılarının eserlerini de seslendirdi. 

 

Geçen 4 Ağustos'ta Salhane'de sahne alan Erdem, ikinci konserinde yine hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz da vardı.  Ayrıca ünlü sanatçı, geçen yıl Eylül ayında kaybettiğimiz Hiko Dayı'yı anarak anısına “Ben ölmeden önce” adlı parçayı seslendirdi.

Konserin son bölümünde ise Mehmet Erdem, hareketli şarkılarla hayranlarını coşturdu. Konser saat 24.00'da sona erdi. Mehmet Erdem'in ardından festival kapsamında yine Pelagos Otel'de Cabbar ile kapanış partisi düzenlendi.




Bu haber 4650 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI