featured

MHP Adayı Samet Turhal’dan “Pet Kampüs Otel”





Milliyetçi Hareket Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Samet Turhal, Bozcaada’ya gelen misafirlerin evcil hayvanlarını güvenle bırakabilecekleri “Pet Kampüs Otel” projesini duyurdu.

Bozcaada’da siyasi partilerin projeleri peşi sıra açıklanırken hayvanlarla ilgili ilk önemli proje Milliyetçi Hareket Partisi adayı Samet Turhal’dan geldi. Bozcaada’ya gelecek misafirlerin evcil hayvanlarını güvenle bırakabilecekleri sıcacık bir yuva tasarladıklarını belirten Turhal, bu sayede adaya tatile gelen misafirlerin hayvanlarıyla uzman personelin ilgileneceğini, misafirlerin de rahatça tatillerini yapabileceğini belirtti.

Belediyeye gelir de sağlayacak projede için modern bir hayvan kliniği ve uzman personellerin içerisinde yer alacağı bir yerleşke tasarlanıyor. Turhal’ın en önem verdiği projelerin başında gelen “Pet Kampüs Otel”in Bozcaada’ya yakışacağı ve bir ihtiyaç olduğu düşünülüyor.



Kendisi de hayvan sever olan, kedi ve köpeği de bulunan MHP adayı Samet Turhal, Bozcaada TV’de geçen hafta katıldığı canlı yayında adadaki sokak hayvanları için de mama desteğinde bulunacağının sözünü vermiş, bu sözünü birkaç gün önce gerçekleştirmişti.



#reklam

MHP Adayı Samet Turhal’dan “Pet Kampüs Otel”




E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bozcaada Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam