Bugun...


kostasalto

Ada gençleri dünya evine giriyor
    Ada gençleri dünya evine giriyor   Bozcaada, haziranda yapılacak üç düğünle gençlerini dünya evine uğurluyor. Adanın sevilen gençleri, hayat arkadaşlarıyla bir ömür boyu aynı yastığa baş koymak ...

Mobil Reklam

Ada gençleri dünya evine giriyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

 

 

Ada gençleri dünya evine giriyor

 

Bozcaada, haziranda yapılacak üç düğünle gençlerini dünya evine uğurluyor. Adanın sevilen gençleri, hayat arkadaşlarıyla bir ömür boyu aynı yastığa baş koymak için nikah masasına oturacak.

 

Adanın sevilen simalarından Lefkofris Otel’in işletmecisi Erkan Yavuz, 2 yıldır birlikte olduğu Zeynep Akbaş ile 14 Haziran Cumartesi günü Ayazma’daki Boruzan Restoran’da düğün yapacak. Sürpriz bir anda birlikteliklerini duyuran genç çift, 2 yıl sonrasında evlenerek dünya evine girecek.

 

21 Haziran Cumartesi günü ise Bozcaada’da 20 yıl belediye başkanlığı yapmış Mustafa Mutay’ın oğlu Uğur Mutay, hayatını Pınar Tığlı ile birleştirecek. Genç çift uzun süren birlikteliklerinin ardından nikah masasına oturma kararı almıştı. Simyon Meyhanesi’ni işleten Uğur Mutay ve Pınar Tığlı çiftinin düğünü ise Aral Çiftliği’nde yapılacak.

 

BİR DE SÜNNET VAR

 

Ardı arkasına gelen düğün merasimlerine 23 Haziran Pazartesi günü Emek Pansiyon’un işletmecisi Ahmet Kocamış’ın oğlu Hüseyin Poyraz Kocamış’ın sünneti ile devam edecek. Çanakkale’de Balıkçı Yaşar Restoran’da gerçekleşecek düğünün davetiyesi ise davetlilerin yüzünü güldürüyor. Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Kocamış, davetiyeyi maç bileti gibi yaptırmış.

 

Düğün sahipleri ise tüm adalılara “bu mutlu günümüzde adalıları aramızda görmekten mutluluk duyarız” mesajı gönderdi. Bozcaada Haber ekibi olarak evlenecek genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

İşte Davetiyeler

 

 

 




Bu haber 6063 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ