Bugun...


kostasalto

AYAZMA'DAN AÇIKLAMA GELDİ
Dün Ayazma Plajı'nda yaşanılan boğulma vakası sonucu başlayan Can Kurtaran tartışmaları sonucu bugün Ayazma'da Can Kurtaran olduğu bilgisine ulaşıldı.

Mobil Reklam

AYAZMA'DAN AÇIKLAMA GELDİ
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Dün öğle saatlerinde Ayazma Plajı’nda 9 yaşındaki bir çocuk boğulmuş, sonrasında o anlarda plajda olan bir çocuk doktoru boğulan minik çocuğa suni teneffüs ve kalp masajı yaparak hayata geri döndürmüştü. Dün Bozcaada Haber’ de de yer verdiğimiz olayda, konu ile ilgili olarak önlem almak için Ayazma’daki bir işletmeci Can Kurtaran aradığını, maaşını ve sigortasını kendisinin karşılayacağını duyurmuştu. Dünkü haberimiz sonrası yaşanılan tartışmalar sonucunda Bozcaada Haber ‘in edindiği bilgilere göre resmi olarak Ayazma’da bir cankurtaran zaten görev yapıyor.

 

 

 

Dün Ayazma Plajı’nda epilepsi hastası olduğu iddia edilen 9 yaşındaki bir çocuk boğulmuştu. Kalbi ve nabzı duran çocuğa ilk müdahaleyi ise o anlarda plajda olan bir çocuk doktoru yapmış, kalp masajı ve suni teneffüs yapılan çocuk hayata geri dönmüştü. Bu tatsız hadise sonucu Ayazma’da bir işletmeci böyle bir hadisenin tekrar yaşanmaması için kendi işletmesinin önündeki alana bir Cankurtaran aradığını, maaşını ve sigortasını kendisinin karşılayacağını ifade etmişti. Konu ile ilgili Bozcaada Haber’in yaptığı haber sonrası dün ve bugün cankurtaran tartışmaları başladı.

 

AYAZMA’DA CAN KURTARAN ZATEN VAR

 

Bozcaada Haber’in bugün konu ile ilgili olarak yetkililerden aldığı bilgilere göre ise, Ayazma’da iki yıldır bir cankurtaran faal olarak görev yapıyor. Bu yıl ise Ayazma’da cankurtaran görevini plajda su sporları işletmesi bulunan ve adalıların yakından tanıdığı Halil Balcı üstleniyor. Bozcaadaspor ile sözleşme yapan Emekli SAT Komandosu Halil Balcı’nın, Sualtı Sporları Federasyonu tarafından yetkilendirilmiş 2017 yılına kadar geçerli Gümüş sertifikalı cankurtaran belgesi sahibi olduğu belirtildi.




Bu haber 4191 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Hamza Türek
09-08-2015 01:40:00
Bu adam kendi işine mi bakacak CAN mı kurtaracak? Bozcaadaspor gene işin kolayına kaçmış. Kendisi bir yandan su sporları ile ilgilenirken bu işi yapması zor ki en son yaşanan bu olay bunu gösteriyor. Yeni Kaymakam umarım bu konuya el atar. Yoksa bir Can gittikten sonra kıymeti kalmaz.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ