Bugun...


kostasalto

Başkan Yılmaz ocak ayında bırakıyor
Kent Konseyi Meclisleri kuruluş toplantısı Kent Konseyi Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz ve yürütme kurulu üyesi Etem Erol tarafından Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleştirildi. Başkan Yılmaz, ocak ayında yapılacak genel kurulda seçilecek yeni başkana görevi devredeceğini söyledi.

Mobil Reklam

Başkan Yılmaz ocak ayında bırakıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Halk Eğitim Merkezi'nde bugün saat 15:00’da düzenlenen ve yaklaşık 10 kişinin katıldığı toplantıya halkın ilgi göstermemesi dikkat çekti. Toplantıya Başkan Yılmaz'ın, prosedür ve yönergeleri hazırlayarak emek verdiği için yürütme kurulu üyesi Etem Erol'a teşekkür etmesi ile başlandı. Ardından Yılmaz, Kent Konseyi’nin oluşumu ve ilerleyişi hakkında bilgi verdikten sonra sözü meclislerin kuruluş prosedürlerini anlatması için Etem Erol’a verdi. Etem Erol da meclis kuruluş prosedürlerini okuyarak aynı zamanda soruları yanıtladı.

YILMAZ: HALKTAN KATILIMIN OLACAĞINA İNANIYORUM

Bozcaada Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, “Biz bu iş için ne kadar kafa yorarsak yoralım esas bu işi götürecek olan Bozcaada halkı. Ben hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmıyorum ve ilerleyen süreçte halktan katılımın sağlanacağına inanıyorum” diye konuştu. Yılmaz, ocak ayında yapılacak genel kurula dikkat çekerken, “Ben Kent Konseyi'nin haziran ayında başkanlığını kuruluş aşaması bitinceye seve seve yapacağımı belirtmiş ve kabul etmiştim. Görevden kaçmam ancak, Kent Konseyi Başkanı ile Belediye Başkanı farklı kişiler olmalıdır. Büyük ihtimalle de ocak ayında yapılacak olağan genel kurul toplantısında da kuruluş aşaması biteceği için artık bu görevi  bırakarak gönüllü birilerinin adaylığını isteyeceğim.

 

BOZCAADA KENT KONSEYİ MECLİSİ VE KURULUŞ PROSEDÜRLERİ




Bu haber 4045 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
3 Yorum

canan topçuoğlu
10-12-2014 08:54:00

2 arkadaşında yorumuna aynen katılıyorum.Kent konseyi çok ciddi bir oluşumdurAma;önemli olan halkı yönetime katılıma razı etmektir.Adamızın gerçek halkını, kışın çilesini çeken ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan insanları küçümserseniz 10 kişiyle bu işi yapamazsınız ve desteğinizi kaybedersiniz.Lider olmak bürokrat olmaya benzemez Sayın Başkan ; kabuğunuzu kırın Etrafınızdaki insanların hizmet etme arzunuza olan katkılarına verdikleri olumsuzlukların muhasebesini yapın .Ada halkını isterseniz canı gönülden çalışacak şekilde yanınıza çekersiniz aksi takdirde sevgili yazlıkçılarınızın dönüşünü bekler havanda su döversinizBu önerilerimi dikkate alacağınızı zannetmiyorum Yinede bilin istedim Saygılarımla

gerçek kesit
09-12-2014 22:27:00

demekki halk katılmıyorsa bir nedeni var ya sahaya sürülen oyuncular istenmiyen adam yada aaa pardon malum adamızda sokaklarda bile insan olmadığı için katılım olmuyor birde entellerimiz adayı kedilerden önce terkettiği için şu an adayı kurtaramıyoruz.yani mayısa kadar kapsama alanı dışındayız.

adalı
09-12-2014 21:40:00

Katılım olmaması çok normal gelmeye niyetli bi kaç kisiyide ethem erol beyin ''ilanları anlayamadık burada ne vardı''sorusuna pilav var pilav diye dalga geçer mahiyette cevap vermesi vazgeçilmiştir belkide...

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ