Bugun...


kostasalto

Bozcaada Atatürk için yürüdü
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 76. yılında Bozcaada’da düzenlenen törenle anıldı. Ata’ya Saygı Yürüyüşü’ne yüzlerce Bozcaadalı katıldı.

Mobil Reklam

Bozcaada Atatürk için yürüdü
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

10 Kasım Atatürk’ü Anma töreni Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle başladı. Törene Kaymakam Abdulgani Mağ, Garnizon Komutanı Abdurrahman Nantı, Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Emniyet Müdürü Mustafa Yaşar ve diğer kurum amirleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar iştirak etti. Buradaki tören, saygı duruşu, çelenk sunma ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle devam etti.  Bozcaada İstiklal İlkokulu ve Ortaokulu ile Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin şiir ve kompozisyon yarışması ile sona erdi.

 

ULU ÖNDER İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞ

Akşam saatlerinde ise görkemli bir yürüyüş ile Atatürk’ü anma etkinliği tamamlandı. Yüzlerce Bozcaadalı Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan yürüyüşle ellerinde bayraklarla tüm adayı turladı. Yürüyüş kortejinin önünde Kaymakam Abdulgani Mağ, Garnizon Komutanı Abdurrahman Nantı, Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Jandarma Komutanı Erbil Terbıyık da yer aldı. 

Bozcaadalıların meşale yakarak yaptıkları yürüyüşün oldukça coşkulu bir şekilde tamamlanması dikkat çekti.

 

HABERİN VİDEOSU VE FOTOĞRAFLARI



HABER VİDEOSU




İlgili Galeri

Bu haber 6379 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

canan topçuoğlu
11-11-2014 01:21:00

10 Kasım Yüce ATATÜRK \'ün ölüm yıl dönümü değil emanet ettiği CUMHURİYETİ ,İLKE ve DEVRİMLERİNİ yaşatmanın YEMİNİDİR:.10 KASIM ölümsüzlüğün tarihe geçtiği gündür.YAS değil YEMİN günüdür .MUSTAFA KEMAL\'in askerleri olduğumuzu bir kez daha kararlılıkla tüm dünyaya duyurduk.Tüm ATATÜRK sevdalılarını ,CUMHURİYET sevdalılarını saygıyla selamlıyorum Teşekkürler TÜRKİYE,Teşekkürler BOZCAADA

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ