Bugun...


kostasalto

Bozcaada’da bıçaklama olayı: 1 yaralı
Bozcaada'da henüz net olarak bilinmeyen bir sebepten ötürü çıkan kavgada Hasan Türkay karnından bıçaklanarak ağır yaralandı. Yaralı Hasan Türkay acil Çanakkale'ye sevk edilirken, 19-20 yaşlarında olduğu tahmin edilen fail M.D. ise Baytur'da kaldığı evinde polisler tarafından yakalandı.

Mobil Reklam

Bozcaada’da bıçaklama olayı: 1 yaralı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Olay gece saat 23.40 sularında kordonda bulunan çay bahçesinde gerçekleşti. Yaklaşık 10 yıldır Bozcaada'da yaşayan, kışları inşaatlarda çalışarak, yazları ise üzüm satarak geçimini sağlayan Hasan Türkay ile ailesi ile 2 yıldır adada yaşayan ve 19-20 yaşlarında olduğu tahmin edilen M.D. henüz tam olarak bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başladı. 

Ancak iddialara göre M.D henüz tartışma aşamasında, yanında bulunan bıçağı Hasan Türkay'ın karnına sapladı. 

Hasan Türkay, olay yerine getirilen ambulans ile ilk önce Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’ne ardından da Çanakkale Kepez Araştırma Hastanesi'ne sevki için İlçe Sahil Güvenlik Botu ile Çanakkale'ye götürüldü. Olay yerinden kaçan M.D ise ilçe emniyetine bağlı polisler tarafından Baytur'da bulunan evinden alınarak gözaltına alındı.

Yaralı HasanTürkay'ın tedavisi devam etse de, sağlık durumu ile ilgili henüz net bir bilgiye ulaşamadık. Gözaltına alınan M.D.’nin ise yarın Ezine'de savcılık karşısına çıkması bekleniyor. Bir iddiaya göre ise olayın "yan baktın" meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülüyor.




Bu haber 9102 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ