Bugun...


kostasalto

Bozcaada’da sanat müziği konseri renkli geçti
Muammer Tan şefliğinde, Bozcaada Belediyesi’ne bağlı TSM korosunun bugün Halk Eğitim Merkezi’ndeki konseri oldukça renkli geçti. Salon tamamen dolarken, sololar oldukça beğenildi.

Mobil Reklam

Bozcaada’da sanat müziği konseri renkli geçti
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da bugün sanat müziği konseri vardı. Şef Muammer Tan eşliğinde programa hazırlanan Bozcaada Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu, yaklaşık 1,5 saatlik konserle adalılara keyifli bir Cumartesi yaşattılar.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinlikteki solo parçaların tamamını kadın solistler seslendirirken, sık sık alkış tufanı koptu. Konser başında ses sistemindeki aksaklık nedeniyle bir süre sorunlar yaşansa da daha sonra nispeten bu aksaklık giderildi. Ama katılımcıların bir kısmı, “Keşke daha iyi bir ses sistemi olsa, en azından 19 Mayıs’taki konserde çok daha iyi olur” dediler.

Konser sonunda Çanakkale’den katılan saz ekibine özellikle teşekkür eden Şef Muammer Tan’a, Kent Konseyi Başkanı Öznur Evergen bir çiçek takdim etti. Evergen, “Sizlere çok teşekkür ederiz, Bozcaada Bozcaada olalı böyle güzel koro görmedi. Sesim çok güzel olmasa da seneye ben de koroya katılmayı düşünüyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Konserin 3 dakikalık özet videosu ile 40 dakikalık videosu aşağıdadır. 

 




Bu haber 4675 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

aslı
12-03-2016 20:43:00

Bu kadar emeğin ses sisteminin (ayarlanamamasından dolayı) çokta iyi değildi malesef

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ