Bugun...


kostasalto

Bozcaada Forum: Sefer sayısı arttırılmalıdır
GESTAŞ’ın sefer sayısını üçe düşürmesi konusunda Bozcaada Forum’dan açıklama geldi. Forum, “Bozcaada'ya kamu hizmeti anlayışı ile hizmet verilmesi zorunludur” dedi.

Mobil Reklam

Bozcaada Forum: Sefer sayısı arttırılmalıdır
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Şubat ayında adayı ziyaret eden GESTAŞ Müdürü Volkan Uslu adalıların taleplerini dinleyip karar vereceklerini açıklamış, ardından da adalıların talepleri doğrultusunda kış seferlerini hafta içi 4 sefere çıkartmış, hafta sonuna da gece seferleri eklemişti. Fakat GESTAŞ bu kış bu tarifeyi değil günde 3 sefere düşürdüğü tarifeyi uygulamak istiyor.

Bozcaadalılar ise ana karayla bağlantılarının kısıtlanmasına tepkili. Bu konuda dün (Çarşamba) açıklama yapan AKP Bozcaada İlçe Teşkilatı, konu üzerine GESTAŞ Müdürü ile en kısa sürede görüşüleceğini belirtmişti.

Bu konuda Bozcaada Forum’dan da bir açıklama geldi. Bozcaada Forum’dan yapılan açıklamada, “Bozcaada halkı Gestaş'a olan taleplerini farklı zamanlarda farklı yöntemlerle sürekli dile getirmektedir. Bazı taleplere olumlu yanıtlar verilip gerekli düzenlemeler yapılsa da özellikle Gestaş'ın kış dönemi uygulamaları en başta Bozcaada halkı olmak üzere vatandaşları mağdur etmektedir. Ana kara ile ulaşımının yalnızca Gestaş ile gerçekleştiği Bozcaada'da halkın haklı taleplerine kulak verilip gerekli düzenlemeler yapılmalıdır. Kış tarifesi ile günde 3'e düşen sefer sayısı haftaiçi 4'e haftasonları ise gece tarifeleri eklenerek 5'e yükseltilmelidir. Ulaşım özgürlüğünün bir hak olduğu unutulmadan Gestaş'ın yaşam ve ulaşım şartlarının zor olduğu Bozcaada'ya kamu hizmeti anlayışı ile hizmet vermesi zorunludur.” denildi.




Bu haber 3366 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ