Bugun...


kostasalto

Bozcaada Haber Ödül Gecesi’ne ilgi büyüktü
Haber sitemiz Bozcaada Haber’in 2016 senesi Ödül Gecesi geçen akşam Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı gecede aynı zamanda Bozcaada Haber’in üçüncü yaşı da kutlandı. 19 kategoride ödüller sahiplerini buldu.

Mobil Reklam

Bozcaada Haber Ödül Gecesi’ne ilgi büyüktü
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Haber 2016 Ödül Gecesi, Cuma akşamı Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti. Kaymakam Mustafa Akın, Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Garnizon Komutanı Ekrem Serdar ve Jandarma Komutanı Erbil Terbıyık’ın yanı sıra bir çok kurum amiri, adalılar ve civar ilçelerden misafirlerin de aralarında bulunduğu 200’e yakın kişi katıldı. Sunuculuklarını Mustafa Dermanlı ve Haluk Yavuzer’in yaptığı gecede adaya yeni atanan Kaymakam Mustafa Akın da ilk kez adalılarla buluştu ve kısa bir konuşma yaptı. Kaymakam Akın konuşmasında, “Değişik kesimlerden ziyaretler aldım. Ben de adaya dair dağarcığımı doldurmaya başladım. Buraya gelenlerin katkıları önemli. Buraya gelenler buranın bakirliği için geliyorlar. Ayrıca Reina’daki saldırıdan kısa süre sonra New York Times’ta Bozcaada’nın da 2017 yılında keşfedilecekler listesinde yer alması anlamlıdır. Bu çok önemli bir başarıdır. Burada yaşayan herkes kıskanç olmak zorunda. Adaya bir kümes yaparken bile iyice düşünmeliyiz, sakınmalıyız, kıskanmalıyız. Buradaki arnavut kaldırımlarını, bakirliği korumalıyız.” dedi.

19 kategoride 28 ödülün dağıtıldığı gecedeki ilk ödül Yılın Sporcuları kategorisinde verildi. 2016 yılında çeşitli dallarda başarılı sonuçlar elde eden sporcu çocuklar ve gençler sahneye davet edilerek sertifika ve hediyelerle ödüllendirildi. İki saat süren gecede yazılı mesajlar da misafirlerle paylaşıldı.

Yılın Başarı Ödülü Kasım ayında gerçekleşen Bozcaada Bizim kampanyasıyla tüm ada halkına ve destek olanlara verilirken, bu kategori uzun süre alkışlandı. Gece boyunca kısa videolarla misafirler 2016 senesine yolculuk yaptılar.

Ödül gecesinde geçtiğimiz sene kaybedilenler de unutulmadı. Vefat eden adalılar gecenin en başında anılarak, kısa bir video ile hatırlandı.

Yılın Kamu Personelleri ödülünü takdim eden Başkan Hakan Can Yılmaz da kısa bir konuşma yaptı. Yılmaz, “Bozcaada Haber’in üçüncü yaşını kutlarım. Konuşma yapmayı düşünmüyordum ama Bozcaada Bizim için hazırlanan videoyu görünce duygulandım ve o gece Facebook’a yazdığım mesajı şimdi de paylaşmayı istedim. Herkese teşekkürler” dedi.

Ödül gecesi sonrasında tüm kesimlerden onlarca tebrik telefonu ve mesajı aldık. Haberlerimizi ve videolarımızı hazırlıyoruz. Hafta boyunca sizlerle olacak.

 

 




Bu haber 13731 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ