Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da 158 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Dün (8 Haziran Cuma) tüm yurtta olduğu gibi Bozcaada'da öğrenciler karne heyecanı yaşayarak yaz tatiline girdi. Bozcaada'da tüm okullarda toplamda 42 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Mobil Reklam

Bozcaada'da 158 öğrenci karne heyecanı yaşadı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Dün tüm Türkiye'de olduğu gibi Bozcaada'da karne heyecanı yaşandı. Öğleden sonra İstiklal İlkokulu bahçesinde düzenlenen törenin ardından öğrenciler sınıflarda karnelerini aldı. Anaokulu, ilkokul, ortaöğretim ve lisede öğretim gören 158 öğrenci karne aldı. 42 öğrenci de mezuniyet sevinci yaşadı. Bozcaada Kaymakamı Mustafa Akın, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Jandarma Komutanı Erbil Terbıyık'ın da sınıflara girerek öğrencilerin karnelerini dağıttı.

Protokolün yanında törene öğrencilerin velileri de katılırken öğrenciler hep bir ağızdan "Gençlik Marşı"nı söyledi ve ardından keplerini fırlattılar.

Bu yıl toplamda 55 öğrencisi bulunan Bozcaada İstiklal İlkokulu 11 mezun verdi. Aynı şekilde 49 öğrenciye sahip Bozcaada İstiklal Ortaokulu da 11, 20 öğrenciye sahip Bozcaada Gazi Anadolu Lisesi'nde ise 4 öğrenci mezun oldu. 34 minik öğrencisi bulunan Anaokulu'nda ise 16 öğrenci mezun oldu.

 

 




Bu haber 3117 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ