Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da görev yapan Songül komutan, nişanlısı İlhan ile dünyaevine girdi
Bozcaada İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Jandarma Astsubay Çavuş Songül Yürük, nişanlısı Jandarma Uzman Çavuş İlhan Duran ile Salhane’de düzenlenen nikâh töreni ile dünyaevine girdi. Genç çiftin nikâhını Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz kıyarken, çiftin nikâh şahitleri ise Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya Çelik ve şarkıcı Yusuf Güney oldu.

Mobil Reklam

Bozcaada'da görev yapan Songül komutan, nişanlısı İlhan ile dünyaevine girdi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Yaklaşık 1 yıldır adada görev yapan adanın ilk kadın subayı ve karakol komutanı Bozcaada İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Jandarma Astsubay Çavuş Songül Yürük, uzun süredir birlikteliğini sürdürdüğü Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Jandarma Uzman Çavuş İlhan Duran ile bugün (11 Temmuz Pazar) Salhane’de düzenlenen nikâh töreni ile dünyaevine girdi.

Adanın ilk kadın subayı Songül komutan, doğum gününde dünyaevine girerek çifte mutluluk yaşadı.

Saat 19.30’da başlayan törene Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, adalı davetliler, kurum ve daire amirleri ve genç çiftin mesai arkadaşları katıldı.

Başkan Yılmaz’ın kıydığı nikâh töreninde genç çiftin nikâh şahitleri ise Kaymakam Çelik ve şarkıcı Yusuf Güney ve Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Uzman Çavuş Mustafa Seyrek oldu.

Ara ara davul ve klarnet eşliğinde keyifli anların yaşandığı törende şarkıcı Yusuf Güney de şarkı söyledi. Törenin ardından davetliler genç çift ile fotoğraflar çektirmek için sıraya girdi. 

Bozcaada Haber olarak dünyaevine giren çifti tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Bu haber 6256 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ