Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da öğrenciler karne heyecanı yaşadı
Bozcaada’da 2016-2017 eğitim-öğretim yarı yılının sona ermesiyle birlikte ilçe genelinde 143 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Mobil Reklam

Bozcaada'da öğrenciler karne heyecanı yaşadı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

2016-2017 eğitim-öğretim yarı yılının sona ermesiyle birlikte Bozcaadalı öğrenciler bugün karne heyecanı yaşadı. Adalı öğrenciler sınıflarında yapılan karne töreni ile yarı yıl tatiline girdi. Bozcaada Kaymakamı Mustafa Akın, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Abdullah Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Durmaz, adadaki tüm okulları ve sınıfları gezerek öğrencilerin karnelerini verdi.

 Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Kaymakam Akın ve Başkan Yılmaz, tüm sınıflarda yaptıkları kısa konuşmalar ile öğrencilere başarılar diledi.

Aynı zamanda çok sayıda veli, karne törenine katıldı ve karneleri öğrencilerle birlikte inceledi. Bozcaada’da bugün İstiklal İlkokulu’nda 54, İstiklal Ortaokulu’nda 45, Gazi Anadolu Lisesi’nde 17 ve Anasıfı’nda 27 öğrenci karne aldı.

Bugün Bozcaada'daki karne heyecanı yaşanırken Kipitap Yayınevi'nin Bozcaada Haber'e gönderdiği 12 kitap öğrencilere hediye edildi. Okul bahçesinde yarı yıl tatilinin coşkusunu yaşayan çocuklar hediye aldıkları kitaplar için de mutlulardı.

Haberin fotoğraf galerisi için görseli tıklayınız

 




Bu haber 3760 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ