Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da tiyatro şöleni devam ediyor
Bozcaada'da tiyatro günleri devam ediyor. Bozcaada Belediyesi'nin “Adada Tiyatro Var” sloganı ile adada kış aylarının daha sosyal geçmesi için gerçekleştirdiği tiyatro şöleni yarın (30 Mart Cuma) usta oyuncular Melek Baykal, Suna Keskin ve Nedim Saban'ın başrollerde olduğu “AHUDUDU” oyunuyla devam edecek.

Mobil Reklam

Bozcaada'da tiyatro şöleni devam ediyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi'nin “Adada Tiyatro Var” sloganı ile iki kıştır devam ettirdiği tiyatro şöleni tüm hızıyla devam ediyor. Bu kış da belediye tiyatrolarının yanı sıra ünlü oyuncuların ve oyunların da sahnelendiği tiyatro etkinlikleri yarın “Ahududu” oyunuyla devam edecek. Başrollerinde Melek Baykal, Suna Keskin ve Nedim Saban gibi ünlü oyuncuların olduğu oyun yarın (30 Mart Cuma) saat 20.00'da Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda ücretsiz sahnelenecek.

Ünlü oyuncuların yarın sahneleyeceği oyun için çektiği video

24-25 Mart tarihlerinde Karşıyaka Belediye Tiyatrosu "Savaş İkinci Perdede Çıkacak" ve "Uçan Şemsiye" adlı oyunlarıyla  Bozcaadalı tiyatroseverlerle buluşmuştu.

 

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla belediyenin sosyal medya hesabından, “Bugün 27 Mart Dünya Tiyatro Günü. Oysa iki senedir sadece bir gün değil, kış aylarında hep “ADADA TİYATRO VAR” ...

‘Haritada baktım. Tiyatrosu olup da bu kadar küçük başka bir yer yok buralarda..” şeklinde açıklama yapmıştı.




Bu haber 3233 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ