Bugun...


kostasalto

Bozcaada'nın "İyi Parti"si yönetim kurulunu basın açıklaması ile duyurdu
Bozcaada İyi Parti, yönetim kurulu listesini yaptığı basın açıklaması ile duyurdu. Bozcaada Haber'e gönderilen basın açıklamasında"Ada siyasetinde yeni bir parti ile yolumuza devam etme kararı aldık. Birçok adalı dostlarımız bu yolda yürümeyi seve seve kabul etti. Fakat ziyaret ettiğim bazı adalı dostlarımızda bizimle bu yolda yürümek istemelerine rağmen çeşitli nedenler den oluşabilecek baskılardan dolayı çekimser kaldılar." ifadeleri kullanıldı.

Mobil Reklam

Bozcaada'nın "İyi  Parti"si yönetim kurulunu basın açıklaması ile duyurdu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Bozcaada İyi Parti İlçe Başkanı Cevdet Çebi, yönetim kurulunu listesini basın açıklaması ile duyurdu. Resmi nüfusun 2700 ancak gerçekte kış nüfusunun 600 olduğu dile getirilen açıklamada, adada fikirler ve düşüncelerde farklılık olsa da acılarımızın ve sevinçlerimizin ortak paylaşıldığı ifade edildi.  
 
Ada siyasetinde yeni bir parti ile devam etme kararı alındığı belirtilen açıklamada, "Fakat ziyaret ettiğim bazı adalı dostlarımızda bizimle bu yolda yürümek istemelerine rağmen çeşitli nedenler den oluşabilecek baskılardan dolayı çekimser kaldılar" denildi. 

Öte yandan partinin yönetim kurulu listesinde ise sürpriz isimler de yer alıyor. Referandum sürecinde "Hayır" diyerek partisinden ayrılmak zorunda kalan Eski MHP Bozcaada İlçe Başkanı Halil İbrahim Öksüz de bu isimler arasında yer alıyor.

İşte İyi Parti Bozcaada İlçe Başkanlığı tarafından Bozcaada Haber'e gönderilen açıklama ve yönetim kurulunda yer alan isimler:
 
 Sevgili Bozcaadalılar,
 
      Resmi nüfus yazılımında 2700; reel de kışın 600 kişinin yaşamını devam ettirdiği adamız da farklı renklere sahip olmamıza rağmen, yıllardır beraber yaşıyoruz. Her ne kadar fikir ve düşüncelerimizde farklılıklar da olsa acılarımız ve sevinçlerimizi ortak paylaşıyoruz.
 
      Ada siyasetinde yeni bir parti ile yolumuza devam etme kararı aldık. Birçok adalı dostlarımız bu yolda yürümeyi seve seve kabul etti. Fakat ziyaret ettiğim bazı adalı dostlarımızda bizimle bu yolda yürümek istemelerine rağmen çeşitli nedenler den oluşabilecek baskılardan dolayı çekimser kaldılar. Bizim arzuladığımız kavga ve küslüklere olanak tanımadan kimsenin kimseden çekintisi olmadan özgürce düşüncelerini istediği siyasi parti de yaşatmasını; adamız da hizmet yarışında bizde varız demesini arzuluyoruz.
 
Ulu Önder Atatürk’ümüzün dediği gibi. “Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
 
       Bozcaada İyi Parti İlçe Teşkilatı kadrosunda bulunan ve gönülden bizi destekleyen Bozcaadalı dostlarıma teşekkür ediyorum.
 
       İlçemizde teşkilatlanma çalışmaları Kurucu İlçe Başkanı olarak atandığım 22.01.2018 tarihinden itibaren süratle yapılmaktadır. Genel Merkezimizce onaylanan İyi Parti Bozcaada İlçe Yönetim Kurulu Listemizi Bilgilerinize sunarız. 
                                                            İyi bir TÜRKİYE ve BOZCAADA için buradayız.
                                                                   “TÜRKİYE İYİ OLACAK”
                                                                  “BOZCAADA İYİ OLACAK”

Bozcaada İyi Parti İlçe Başkanı

Cevdet Çebi

 İYİ Parti Bozcaada İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi

 
 



Bu haber 4688 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
2 Yorum

Bagci
19-02-2018 14:39:00

Ayaklar bas olmus ! Hep hesaplar adayi somurmek icin ! Bir cikarsizca kendini adaya adamak isteyen Ali balci vardi kiymetini bilemedik onunda pay pay parselleyin kasiklayin adayi afiyet olsun.

HANGMAN
18-02-2018 21:48:00

Tarih tekerrürden ibarettir..Bozcaada da İYİ ler ve GENÇ ler ERKEN ÖLÜR...

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ