Bugun...


kostasalto

En yüksek doluluk yine BozcaadaOtelleri.Com tesislerinde oldu!
Turizmdeki yerini her yıl bir öncekinden ileri taşıyan Bozcaada’da tesis sayısı da giderek artıyor. Seçeneğin çoğaldığı bu ortamda reklamın da önemi giderek artıyor. Geçtiğimiz 2017 sezonunun değerlendirmesini, adamızda 80’den fazla tesisle iş ortaklığı ve reklam çalışması bulunan BozcaadaOtelleri.Com ile yaptık.

Mobil Reklam

En yüksek doluluk yine BozcaadaOtelleri.Com tesislerinde oldu!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Geçtiğimiz sezon online rezervasyon platformlarında yaşanan sıkıntılar birçok tatil bölgesinde büyük sorunlar yarattı. Hazırlıksız yakalananlar ve sadece tek kanal ile reklamını yapan tesislerin yaşadıkları zorlukları hepimiz gördük, biliyoruz. Bozcaada Otelleri internet sitesi hem sanalda hem reeldeki reklamları ve ayrıca rezervasyon yönetim yardımı ile bünyesindeki tesisleri maksimum doluluğa ulaştırdı.

BozcaadaOtelleri.Com sitesine, “Bozcaada otelleri ve pansiyonları geçtiğimiz sezon sizce nasıldı?” sorusunu yönelttik... 


Adada tesis sahiplerimizin gözünden sezonun 90 gün kabul edildiği, 15 Haziran - 15 Eylül dönemini baz alarak bunları verilerle açıklayalım. Bu süreçte 200 binden fazla tekil ziyaretçi yani Bozcaada tatilcisi internet sitemizi ziyaret etti ve istediği tesise telefon ile ulaştı. Sezonda 7/24 hizmet veren “Canlı Yardım” servisimiz 5 binden fazla tatilcinin Bozcaada ve oteller hakkındaki sorularını cevapladı. 


0850 885 1 286 Çağrı Merkezimiz üzerinden alınan bin 500’den fazla aramalarla istediği tesise ulaşamayan tatilciler otellerimize, tatil çiftliklerimize, pansiyonlarımıza ve bağ evlerimize yönlendirildi. Google ve sosyal medya reklamlarımız ile tatilciler direkt tesislerimizin telefonlarına ulaşarak ekstra maliyetsiz rezervasyonlara dönüştü.
Bozcaada gibi %99 yerli turistin geldiği tatil cennetinde hava ve deniz şartları gereği ne yazık ki sezon kısa sürüyor. Bu noktada tesislerimizin önemli maliyetleri arasında yanlış veya etkisiz reklamlara harcanan paralar da bulunuyor. İşte bu noktada tesislerimizin istediği ve kaliteli en doğru reklama nasıl ulaşacaklarını anlatan bir çalışma yapıyoruz.

24 Nisan’da BozcaadaOtelleri.Com toplantısı İçin adadayız!


24 Nisan 2018 Salı günü adada yapacağımız toplantıda temel amacımız “Bozcaada’yı ve Bozcaada Tatilcisini hedefleyen kaliteli reklamlar hangi kanallardır ve rezervasyonlar nasıl yönetilir?” sorusunu ve bu konuyu tüm tesis sahiplerimizle birlikte çözmek olacak. Birçok katılımcının olacağı Rezervasyon Platformları Lansman Toplantısına tüm tesislerimizi bekliyoruz.

BozcaadaOtelleri.Com
Ramazan Özbilen
05418603979
Barış Uzma
05397358491

Bu bir reklam haberdir.




Bu haber 3787 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ