Bugun...


kostasalto

Ersin İnce Kupası Bozcaada Kaymakamlığı'nın oldu
Bozcaada Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Bozcaada Troia 2018 Ersin İnce Bahar Futbol Turnuvası" ın şampiyonu Bozcaada Kaymakamlığı oldu. Kaymakamlığın Kırmızı Beyazlılar'ı 9-6 mağlup ederek şampiyon olduğu final maçını Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları da izledi. Kupa töreninin ardından ilk 3 giren takım ve milli futbolcular sahada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mobil Reklam

Ersin İnce Kupası Bozcaada Kaymakamlığı'nın oldu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Bozcaada Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Bozcaada Troia 2018 Ersin İnce Bahar Futbol Turnuvası"nın şampiyonu Bozcaada Kaymakamlığı oldu. Dün (26 Mayıs Cuma) saat 22.30'da Bozcaada Kaymakamlığı ile Kırmızı Beyazlılar arasında gerçekleşen şampiyonluk maçını Bozcaada Kaymakamlığı 9-6 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada ikinci Kırmızı Beyazlılar olurken Toplum Sağlığı Merkezi'nin çıkardığı takım Lokal Anastezi ise turnuvayı üçüncü tamamladı.
 
 
Dün gerçekleşen final maçına ise adalıların yanı sıra Bozcaada'da 1 haftalık kampa giren Ampute Milli Takımı oyuncuları da katıldı. Milliler final maçı sırasında sık sık alkışlarla ve tezahuratlarla adalı sporculara destek verdi. 
 
 
Ümit Kahya Oğlu'nun yönettiği final maçının hemen ardından kupa töreni düzenlendi. Bozcaada Kaymakamı Mustafa Akın'ın bir yakınının vefat etmesi ve adada olmaması nedeniyle turnuvanın şampiyon takımına kupayı Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz takdim etti. Yılmaz kupa ve ödülleri vermeden önce "Ben bu ödülü turnuvanın isim babası, turnuvaya ismini atfettiğimiz çok sevdiğimiz büyüğümüz rahmetli Ersin İnce'nin kızı Esma ile birlikte takdim etmek istiyorum" dedi ve Esma Boruzan'ı sahaya davet etti.
 

Finalde kupayı Bozcaada Kaymakamlığı'na kaptıran ve turnuvanın 2'incisi olan Kırmızı Beyazlılara ödülünü Ampute Milli Takımı Kaptanı Osman Çakmak verdi.
 
Kaptan Osman Çakmak ise turnuvanın şampiyon takımını tebrik ederek, "Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz'a bizi burada ağırladığı için teşekkür ediyoruz.. Bozcaada Kaymakamlığı ve ada halkına da bizlere olan desteği için Ampute Milli Takımı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
 
Turnuvayı üçüncü tamamlayan Lokal Anastesi'ye ise ödülünü Ampute Milli Takımı Kaptanı Uğur Özcan verdi.
 
Turnuvanın gol kralı Barış Zorlu oldu.
 
 
Turnuvanın ardından Ampute Milli Takımı oyuncuları dereceye giren takımların oyuncuları, Başkan Yılmaz ve Esma Boruzan ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
 



Bu haber 5004 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ