Bugun...


kostasalto

Bozcaada Belediyesi ücretsiz maske dağıttı
Bozcaada Belediyesi, adamızda açık olan tüm işletmelere, kamu kurumlarına ve eczanemize ihtiyaç halinde adalıların temin edebilmesi için bedelsiz maske dağıttı. Öte yandan belediye, adalı sebze ve meyve üreticilerine çağrı yaparak ürünlerini belediye olarak satın alabileceğini duyurdu.

Mobil Reklam

Bozcaada Belediyesi ücretsiz maske dağıttı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi, dün (14 Mart Salı) adamızdaki tüm kamu kuruluşara, açık olan işletmelerimize ve adamız eczanesine ücretsiz maske dağıttı. Yapılan açıklamada, ihtiyaç halinde adalıların adamız eczanesinden ve açık olan işletmelerden ücretsiz maske alabileceği belirtildi.

Öte yandan belediye, maske haricinde çalışanlar için d, siperlikli yüz koruyucu maske dağıttı. Edindiğimiz bilgilere göre, belediye dağıttığı binlerce maskenin haricinde önmüzdeki ay için de elinde maske stoğu bulunduruyor.

Belediye hesabından açıklama yapan Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, maskeler için Çiğdem Arşıray Aytek'e, Ali İhsan Dönmez'e ve Konyaaltı ile Murat Paşa Belediyelerine teşekkür etti.

BELEDİYEDEN YEREL ÜRETİCİLERE DESTEK

Bozcaada Belediyesi, koronavirüs tedbirlerinin ilk günlerinde önlem olarak her hafta Çarşamba günleriş kurulan ilçe pazrını kaldırmıştı. Belediye adalıların pazar ihtiyaçlarını Mavi Masa aracılığı ile sipariş üzerine anakaradan kendi temin edip evlere kadar teslim ediyor.

Son olarak belediye yaptığı açıklama ile adada sebze-meyve üretimi yapan çiftiçilere seslenerek ürünlerini satın alabileceğini duyurdu. Açıklamada, "Her hafta Çarşamba günü saat 12:30'a kadar ürettikleri ürünün cinsi, miktarı ve fiyat bilgilerini Mavi Masa hattından Başkanlığımıza ulaştırdıkları takdirde, Cuma günkü pazar siparişlerinde değerlendirmek üzere Belediye Başkanlığı olarak ürünlerini satın almaya talibiz.Bu zor dönemde yerel çiftçimizi desteklemek bizim görevimizdir." denildi.




Bu haber 3578 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ