Bugun...


kostasalto

Ek sefer yerine, tarife düzenlemesi gerekiyor
Nisan ayının gelmesi ile özellikle hafta sonları turizm açısından Bozcaada hareketlenmeye başladı. Yaz sezonu öncesinde umut verici değerlendirmelerde bulunan esnaf, GESTAŞ'ın artık hafta sonları ek sefer değil düzenli olarak seferleri arttırması gerektiğini dile getiriyor.

Mobil Reklam

Ek sefer yerine, tarife düzenlemesi gerekiyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Bozcaada'da baharın gelmesi ile Nisan ayı geçtiğimiz senelere göre daha hareketli geçiyor. Özellikle hafta sonları yaşanan hareket adalı turizmcilerin yüzünü güldürürken, yaz sezonu öncesinde esnafa da umut oluyor. Ancak adalı esnaf, GESTAŞ'ın hafta sonları ek sefer değil düzenli olarak sefer sayısını arttırması konusunda hem fikir. 
 
Bugün Geyikli'den 14.00'da yapılan seferde 5-6 araç yoğunluk nedeni ile feribota binemedi ve akşam seferini beklemek zorunda kaldı. Akşam ise Bozcaada'dan 18.00 seferinde ise yaklaşık 13-14 araç yine yoğunluk nedeni ile 22.00 seferini beklemek zorunda kaldı. Ayrıca gün içinde karşılıklı ek sefer kondu.
 
Konu ile ilgili bugün 18.00 feribotundaki yoğunluğu birlikte izlediğimiz BOZTİD Başkanı Ülke Diler, "Daha dün gece 23.00 feribotu sonrası işletmemizde 4-5 masada misafirler ağırladık. Gün içindeki feribotlar birkaç hafta öncesine göre çok daha dolu geliyor. Belli ki Nisan ayı bu anlamda hareketli geçeceğinden artık GESTAŞ'ın hafta sonları düzenli olarak seferleri arttırması gerek. Bu hem gelen misafirlerimiz açısından hem de işletmeler açısından yararlı olacaktır. Ek seferden ziyade planlı tarife değişikliği olursa, insanlardan planını ona göre yaparlar"dedi.
 
 



Bu haber 2527 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ