Bugun...


kostasalto

Bozcaada’da 19 gün sonra ilk kez vaka görülmedi
29 Mart 2021 tarihinden bu yana ilk kez bugün Bozcaada’da yeni koronavirüs vakası görülmedi. Son görülen vakaların üzerine Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi tarafından filyasyon çalışmaları devam ederken karantina uygulamasına tabi olmamak için temaslı olduğunu gizleyenlerin üzerinde duruluyor.

Mobil Reklam

Bozcaada’da 19 gün sonra ilk kez vaka görülmedi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

29 Mart Pazartesi gününden bu yana Bozcaada’da ilk kez Koronavirüs vakası görülmedi. Ancak Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi tarafından önceki görülen vakaların ardından filyasyon çalışmalarının yürütülmeye devam ettiği, yeni numunelerin tekrardan gönderileceği öğrenildi. Öte yandan karantina uygulamasına tabi olmamak için kendini gizleyen temaslıların ve semptom görülen ama test yaptırmayan kişilerin salgının durdurulmasının önüne geçmesinden endişe ediliyor.

29 ve 30 Mart’ta görülen 17 vakayla birlikte geride kalan 19 günde de vakanın görüldüğü ilçemizde o günden bu yana toplam 77 vaka görüldü. Bozcaada’da Koronavirüs’e yakalanan ve 10 günlük karantina süresi biten 47 kişinin olduğu tahmin edilirken, adadaki aktif vaka sayının ise şu anda 30 olduğu öngörülüyor.




Bu haber 1739 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ