Bugun...


kostasalto

AKP'nin ilk kadın başkanı Sinem Tabak oldu
2017'nin Kasım ayından bu yana Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bozcaada İlçe Başkanı olarak görev yapan Burak Aktan önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile önümüzdeki ay yapılacak kongrede aday olmayacağını belirtmişti. AKP Genel Merkezi Aktan'ın yerine Bozcaada'da ilk kez kadın bir başkanı atadı. AKP'li Sinem Tabak başkanlık koltuğuna oturan isim oldu.

Mobil Reklam

AKP'nin ilk kadın başkanı Sinem Tabak oldu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Sinem Tabak dün sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: 

Sinem Tabak 2018 yılında parti içinde yaşadığı sorunlar nedeniyle ilçe yönetimini sert bir dille eleştirerek yönetimden istifa etmişti. 

Sinem Tabak, parti yönetiminden sitem dolu sözler istifa etti!

BOZCAADA'DA KADIN SİYASETÇİLER

AKP Bozcaada İlçe Başkanlığı koltuğuna ilk kez kadın bir başkan getirildi. Öte yandan CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı koltuğunu da Selma Kırbaş oturmaya devam ediyor. Son olarak Bozcaada'ya atanan Kaymakam Bahar Kaya da  ada tarihine "Bozcaada'nın ilk kadın kaymakamı" olarak geçmişti. 

AKTAN'DAN VEDA PAYLAŞIMI

2017 Kasım ayından bu yana ilçe başkanlığı koltuğunu üstlenen Aktan ise veda paylaşımını kişisel Facebook hesabından yaptı. Aktan şu sözler ile veda etti:

Değerli dava arkadaşlarım, 2002 yılında Sessiz Yığınların sesi Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan ın liderliğinde Erdemliler hareketinin imzasıyla milletin kurduğu Ak Parti de , gençliğimin en güzel yıllarında Olağan kongre süreçlerinde görev alarak Bozcaada gençlik kolları başkanlığı ardındanda Bozcaada ilçe Başkanlığı yapmak nasip oldu .
Gençlik kolları Başkanlığı dönemimden buyana yanımda olan Geçmiş Dönem Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Mehmet DANİŞ e Geçmiş Dönem il başkanım Sn. Muzaffer KUTLU’ ya Tarihi Alan Başkanımız Sn. İsmail KAŞDEMİR’e , ilçe Başkanlığım dönemimde desteklerini esirgemeyen Bozcaada mıza ayrı değer veren Gençliğin abisi Grup Başkan Vekilimiz Sevgili Bülent TURAN a , Kadın Kolları Genel Başkan yardımcımız Çanakkale Milletvekilimiz Ablamız baştacımız Sevgili Julide İskenderoğlu’na
İlçe Yönetim kurulu üyelerime Kadın ve gençlik kollarımıza , belediye meclis üyelerimize görevi devraldığım geçmiş dönem Ak Parti ilçe başkanım Uğur Talay a , bana herzaman destek veren kurucu ilçe başkanımız
Salih Güner e ,en önemlisi kıymetli Bozcaadalılara, değerli eşim ve aileme çok teşekkür ediyorum.
Görev aldığım süre boyunca Doğduğum Büyüdüğüm Bozcaada ma hizmet etmeye çalıştım , Herkesi ve her kesimi kucaklamaya gayret ettim, bu süreçte Kırdığım ihmal ettiğim varsa haklarını helal etmelerini diliyorum kimde ne hakkım varsa benden yana helal olsun. Bu can bu bedende olduğu sürece Partime ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan a olan gönül bağım devam edecektir.
Ak Parti 18 yıldır Milletin gönlünde yer etmiş milletinin hizmetkarı olmuştur. Ak parti demokrasinin olmazsa olmazı kongre süreçlerinde her dönem kendini yenilemiş ve tazelenerek yoluna devam etmiştir. 10 Ekim 2020 Cumartesi günü yapılacak Ak Parti Bozcaada ilçe olağan kongresinde yeni görev alacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
Kalın sağlıcakla...
 
 
 



Bu haber 6719 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ