Bugun...


kostasalto

Başkan Yılmaz'dan Ankara çıkarması
Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Ankara ziyaretinde AKP’nin Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan, Julide İskenderoğlu ve CHP’nin Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’ı ziyaret etti. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Başkan Yılmaz’ın Ankara ziyaretinin nedeni “Belediyenin resmi kurumlardaki işlerinin takibi” olarak belirtildi.

Mobil Reklam

Başkan Yılmaz'dan Ankara çıkarması
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Başkan Yılmaz, Ankara ziyaretinde önce CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, ardından da AKP Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Julide İskenderoğlu ile bir araya geldi.
Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Başkan Yılmaz’ın Ankara ziyaretinin nedenini “Belediyenin resmi kurumlardaki işlerinin takibi” ifadeleri ile belirtildi. 

Başkan Yılmaz'ın AKP Milletvekili Bülent Turan'a makamında yaptığı ziyarette AKP' Çanakkale Milletvekili Julide İskenderoğlu ile Ankara AKP Milletvekili Orhan Yeğit de vardı. Başkan Yılmaz Ankara dönüşünde Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmaz’ın AKP Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ve Julide İskenderoğlu’na yaptığı ziyarete ilişkin belediyenin sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı:

Bozcaada Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ; Ankara seyahati esnasında Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent TURAN ve Çanakkale Milletvekili Sayın Jülide İSKENDEROĞLU ile; Sayın TURAN'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında bir araya geldi.

Görüşmenin bir bölümüne Ankara Milletvekili Orhan YEGİN de iştirak etti.

Bozcaada'nın sorunları ve çözüm önerileri üzerinde samimi bir ortamda, oldukça detaylı ve verimli bir fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan YILMAZ "Bu görüşmenin kısa/orta vadede Bozcaadamız için olumlu gelişmelere vesile olacağı kanaatindeyim." diye görüş bildirdi.




Bu haber 1576 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ