Bugun...


kostasalto

Bozcaada, Cumhuriyetin 94'üncü yılını kutluyor
Bozcaada'da Cumhuriyet'in kuruluşunun 94'üncü yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan bir dizi etkinliklerle kutlanıldı. Saat 19.00'da ise Jandarma Çeşmesi önünde başlayacak fener alayı ile son bulacak.

Mobil Reklam

Bozcaada, Cumhuriyetin 94'üncü yılını kutluyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'da Cumhuriyet'in 94'üncü yıl dönümü, bugün Kaymakam Mustafa Akın'ın makamında tebrikleri kabul etmesi ile başladı. Ardından saat 10.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti. 

Kaymakam Mustafa Akın, Garnizon Komutanı Vekili Piyade Binbaşı Çağrı Sağlam ve Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, tören alanındakilerin ve halkın Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının tamamlanması ile Kaymakam Mustafa Akın, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Kutlamalar, öğrenciler tarafından şiirlerin okunmas ile devam ederken,"Cumhuriyet ve Atatürk" konulu şiir, resim ve komposizyon dallarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Akın, Garnizon Komutanı Vekili Sağlam ve Başkan Yılmaz tarafından hediyeler verildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlamalar, öğrencilerin ve askerlerin tören geçişi ile son buldu.

Cumhuriyet'in 94'üncü yıl dönümü kutlamaları, Bozcaada'da  her yıl olduğu gibi belediye tarafından düzenlenen fener alayı ile son bulacak. Fener alayı saat 19.00'da Jandarma Çeşmesi önünden başlayacak.




Bu haber 3913 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ