Bugun...


kostasalto

Veli Dede yenilenen dükkânında, yeni ürünlerle hizmete devam ediyor
Bozcaada’nın önde gelen markalarından “Bozcaadalı Veli Dede” üretim tesisinde organik sertifikalı üretimlerine devam ederken, ada merkezinde yeni satış noktasında da ürünlerini alıcısıyla buluşturmaya başladı.

Mobil Reklam

Veli Dede yenilenen dükkânında, yeni ürünlerle hizmete devam ediyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

2013 yılından bu yana adada organik sertifikasıyla ürünler hazırlayan Bozcaadalı Veli Dede markası bilindiği üzere Çınar Çarşı Caddesi üzerinde bulunan ve iki ayrı bölümden oluşan dükkânların birinde pastane ürünlerinin, diğerinde de kavanozlu ürünlerin satışını yapmaktaydı. Yeni düzenleme ile iki dükkânda da kurabiye, lokum, reçel, koruk suyu ve üzüm suyu çeşitleri gibi onlarca ürün raflardaki yerini aldı.

Daha geniş, ferah ve şık bir alanda ürünlerini sergileyen ve satışını gerçekleştiren işletme her sene yeni ürünleri de listesine ekliyor.

Ayrıca yine Göztepe Ailesi’nin markalarından Eski Kahve’de de bu sene bazı değişikliklere gidildi. Klasik kahvaltı menüden çıkartılırken, yerine fesleğen soslu, Ezine peynirli, kuru etli, hindi fümeli, jambonlu sandviç çeşitleri menüye eklendi. Bu sandviçlerde kullanılan baget ve çapata ekmekleri de işletmenin mutfağından çıkıyor.

Ayrıca bir diğer yenilik de klasik, İtalyan Margarita, enginarlı, etli pizza çeşitlerinin menüye eklenmiş olması. Pizza hamurunun özelliğiyse ekşi mayalı hamurdan yapılıyor olması.

Sıcak ve soğuk kahve çeşitlerinde de seçenekler sunan işletmenin organik sertifikalı üzüm ve koruk suyu da yine yaz günleri için tercih edilebilir. Gelincik şerbetinin de yine bu sene vazgeçilmezler arasında olacağı kuşkusuz.

Ayrıca üzüm ve koruk suyu ile yapılan, yemek öncesi denenebilecek, fresh üç çeşit kokteyl de bu senenin yeniliklerinden. İşletme bu kokteyllerde kendi ürünlerini kullandığı için bu kokteylleri başka yerde bulmak pek mümkün değil.

Veli Dede markası bu yıl üretim tesisini de büyüttü. Bu gelişmeyi Yahya Göztepe, “Hali hazırda organik koruk suyu ve üzüm suyu üretim yerimizi, ikiye bölüp,  diğer tarafta son teknoloji iki fırın alıp, son derece hijyenik koşullarda yeni unlu mamuller imalathanemizi kurduk. Bu sayede ekmek üretimine de başlamış olduk. Çok çeşitli ekşi maya ekmekler yapıyoruz. Ekşi mayamız 10 senelik bir maya, 10 senedir her gün yenilenip, harika ekmeklere katkı veriyor. Çeşitlerimiz; Siyez ekmeği (yerli Siyez buğday unu ile yapılıyor), Rus ekmeği (çok zengin, kimyonlu bir ekmek), köy ekmeği (klasik ekşi mayalı), beyaz ekmek (ekşi mayalı), zeytinyağlı çapata ekmeğimiz, baget ekmeğimiz... Ayrıca, bu sene gastronomi mezunu yeni bir pasta ustamız var. Çok çeşitli ve butik pastalar, tartlar, San Sebastian cheesecakeler, snikerslar, incirli dakuazlar, klasik Anna’nın Polonyalı cheesecake’i, hepsi bu yeni tesisimizde yapılıyor” sözleriyle açıklıyor.

 

Bozcaada merkezinde, bu sene menüye katılan lezzetli tatlar ve kokteyller denemek isteyenler için Eski Kahve ve Veli Dede doğru tercih!  

 

İşletmenin Instagram hesabı: @bozcaadalivelidede




Bu haber 2155 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ