Bugun...


kostasalto

İşte yeni dönem Bozcaada Belediyesi'nin ilk icraatları
Yahya Göztepe başkanlığında yeni döneme giren Bozcaada Belediyesi, son birkaç günde belediyenin gerçekleştirdiği ve ele aldığı hizmetler ve gelişmeleri hazırladığı basın bülteni ile duyurdu.

Mobil Reklam

İşte yeni dönem Bozcaada Belediyesi'nin ilk icraatları
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İşte Bozcaada Belediyesi'nin iletişim ve basın biriminden yayınlanan bültenin tam hali:

 

Bozcaada’nın yeni Belediye Başkanı Yahya Göztepe göreve gelir gelmez temizlikten esnaf görüşmelerine kadar birçok sorunu ele aldı.

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçimlerini geride bıraktı. CHP'nin ülke genelindeki başarısında Bozcaada’da da Yahya Göztepe oyların yüzde 54”ünü alarak başkan olmasıyla pay sahibi oldu.

Görev devri


Bozcaada Belediyesi'nde geçtiğimiz Cuma günü devir teslim töreni vardı. Mazbatasını 7 meclis üyesi ile beraber 5 Nisan’da alan Yahya Göztepe görevi Hakan Can Yılmaz'dan devraldı. Makamda gerçekleşen törende Hakan Can Yılmaz yeni dönem için başarılar dilerken Yahya Göztepe ise Yılmaz'a teşekkür etti. 

Çiçek yerine bağış 

Bozcaada Belediye Başkanı Göztepe, makamında tebrikleri kabul etti. Ada halkına yolladığı mesajda ise kendisine çiçek getirilmesi yerine bağcılık kooperatifine bağışta bulunulmasını rica etti. 

İlk icraatlar

 

Bozcaada'nın yeni Belediye Başkanı Yahya Göztepe göreve gelir gelmez icraatlarına başladı. Esnaf görüşmelerinden çöp konteynırlarının temizliğine kadar bir çok sorun için gerekli adımları atarken; hediyelik eşya ve reçel esnafının sorunlarıyla ilgilendi. Kordondaki standları da Cumhuriyet Meydanı'na taşıttı, imar planında çalışılacak olan yeni düzenlemeye kadar şu anki yerleri için stantların yer ölçümleri baştan yapıldı ve uymaları gereken kurallar düzenlendi . 

Öncelik temizlik 

 

Belediye Başkanı olduğu andan itibaren hijyen sorununa da değinen Göztepe çöp konteynırlarını temizleterek standartlara uygun hale getirdi. Bütün personel bayram temizliği için seferber oldu. 

Çöp kamyonu da geldi 

 

Bayramda yoğunluğun çok fazla olması ihtimali nedeniyle yeni başkan Yahya Göztepe Çanakkale’den bir çöp kamyonu da getirerek bayramda sıkıntı yaşamamak için tedbir aldı

 

Esnafla ilk toplantı

Belediye Başkanı Yahya Göztepe ilk temaslarına Bozcaada esnafıyla başladı. Esnaf görüşmelerini Rum Mahallesi restoranlarının işletmecilerinden; hazır yemek, sulu yemek, kokoreç işletmecilerine kadar geniş bir yelpazede yaparak sürdürdü. Sahil de bulunan işletmeleri, Gümüş Otel ve altındaki esnafları da ilk programına dahil etti.

Göztepe, esnaf görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor. Sezon öncesi düzenlemelerin gündeme geldiği görüşmelerde ikinci gün kahveciler, cafe bar işletmecileri, market ve kasap esnafıyla devam etti. Eski Belediye altı esnafı ve fırıncılar da görüşme yapmak için gelen esnaflar arasındaydı.

Görüşmelerde çevre düzenlemesi, temizlik ve gürültü kirliliği ana maddeleri oluşturdu.

 

 




Bu haber 1604 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ