Bugun...


kostasalto

Bozcaadalı haberci ödül aldı
Haber Müdürlüğünü Bozcaadalı Serdar Eroğlu’nun yaptığı ‘cumhuriyet.com.tr’ Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından en iyi haber sitesi seçildi. TGC, düzenlediği Gazetecilik Başarı Ödülleri gecesine ödülü almaya Genel Yayın yönetmeni Oğuz Güven ile Haber Müdürü Serdar Eroğlu da katıldı.

Mobil Reklam

Bozcaadalı haberci ödül aldı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC), düzenlediği Gazetecilik Başarı Ödülleri kapsamında En İyi Haber sitesi ‘cumhuriyet.com.tr’ seçildi. Önceki akşam düzenlenen gecede ödülü almaya ‘cumhuriyet.com.tr’nin Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven ve Haber Müdürü Serdar Eroğlu katıldı.

Bozcaada Haber'e açıklamada bulunan Eroğlu, "Gazeteciliğin en zor yapıldığı, haberin adeta halktan saklandığı bir dönemde gazetecilik yapmaya çalışıyoruz. Bu dönemde böyle bir ödülü üst üste ikinci kez almak büyük bir gurur. Gazetemiz doğru haber yapmayı ilke edinmiş bir basın kuruluşu olarak sadece muhalif kesim tarafından değil, bizzat iktidara yakın kesimler tarafından da yakından takip edilmektedir. Yapılan yorumlardan ve gelen olumlu olumsuz tepkilerden bunu anlıyoruz. Bu da demektir ki doğru bir yol üzerinde ilerliyoruz. Keşke kötü haberler gelmese de Avrupa'da bazı ülkelerdeki meslektaşlarımız gibi haber sıkıntısı çekerek doğa, çiçek, böcek haberlerini manşete taşımak zorunda kalsak. Ancak ülkemizde kan ve acı eksik olmuyor. Bir dahaki yıl umarım barışın ve kardeşliğin ön plana çıktığı haberlerle okuyucumuzun karşısına çıkarız. Böyle bir ödül bizi daha çok sevindirirdi. Ancak her gün şehitlerin geldiği, sivil ölümlerin, yargısız infazların ve çocuk tecavüzlerinin ayyuka çıktığı haberleri yaparak en iyi haber sitesi seçileceksek bu da olmaz olsun. Bu ortamda ödül almak insanı sevindiren bir gelişme değil.” dedi.

 

Üst üste ikinci defa aynı ödülü kazanan adalı arkadaşımız Serdar Eroğlu’nu ve Cumhuriyet gazetesini, adanın sesi olmaya çalışan Bozcaada Haber sitesi olarak canı gönülden kutlarız.

 




Bu haber 2558 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ