Bugun...


kostasalto

Akvaryum Otel'de müzik ve lezzet şöleni başlıyor
Akvaryum Otel, bir hafta boyunca birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı ve sokak lezzetlerinin de sunulacağı bir etkinliğe imza atacak. Yarın (Çarşamba) etkinliğin ilk gününde, Lara Di Lara ve son zamanların beğenilen isimleri Cenk Erdoğan&Ceylan Ertem ikilisi sahne alacak.

Mobil Reklam

Akvaryum Otel'de müzik ve lezzet şöleni başlıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Deniz Pak’ın işlettiği Akvaryum Otel’i bu yıl bir ilke imza atıyor. 3-8 Ağustos tarihlerinde Akvaryum Oteli’nin organizasyonu ile müzik ve lezzet şöleni gerçekleştirilecek. İstanbul’un önemli mekanlarından olan Tamirane’nin katkıları ile düzenlenecek etkinlikte, birçok değerli isim sahne alacak.  “Tamirane On An Island” ismi ile gerçekleştirilecek müzik ve lezzet şöleni, Akvaryum Oteli’nde gdüzenlenecek.

Müzik şöleninde ise, Lara Di Lara, Cenk Erdoğan&Ceylan Ertem, Nil İpek, Biz, Can Güngör, Gaye Su Akyol ve Jazz Manouche(Tuna Tandoruk-Armağan Ercan) gibi isimler ve gruplar sahne alacak. Konserler, etkinlik boyunca her gün 20.00’dan sonra 23.00 ile 24.00 saatlerine kadar devam edecek. Yine her gün konser öncelerinde saat 18.00’dan itibaren içeride Tamirane’nin hazırladığı kokteyl ve sokak lezzetleri satın alınabilecek.

İşte etkinlik hakkında notlar ve detaylar

-1 hafta sürecek etkinlik ve konserler için giriş ücreti 30 TL. Alınan biletler sadece o gece için geçerlidir. Yapılan açıklamada, biletlerin sınırlı olduğu ve son dakikaya bırakılmaması hatırlatıldı. Ayrıca biletlerin kapıdan da satılacağı belirtildi.

-Ayrıca festival boyunca ada merkezindeki minibüsler, 10 kişi ya da üzeri yolcu olduğu takdirde etkinlik alanına hizmet verecek.

-Etkinlik alanında oturma düzeni olmayacak. İzleyiciler performansları ayakta izleyecek. Yorulanlar için ise banklar olacak.

Akvaryum Oteli’nin işletmecisi Deniz Pak, “Biz 15 yılını tamamlamış bir işletme olarak şükran duygumuzu tüm Bozcaada’ya sunmak ve bunu kutlamak istiyorduk.  Ve buna en uygun olan ve sahibi benim de arkadaşım olan Tamirhane ile küçük bir festival havasında geçecek bir etkinlik düzenlemek istedik. Yaptığımız şeyin muadili pek yok ve biz küçük bir içecek sponsorları dışında başka sponsor olmadan gerçekleştiriyoruz. “dedi.

Ayrıca etkinliğin çok önceden belirlendiğini ve adanın en kalablık zamanı olacağını düşünerek bu tarihi seçtiklerini ifade eden Deniz Pak, “Ülkece sıkıntılı günler geçirdiğimiz şu günlere denk gelmesi ise aklımızın ucundan geçmezdi. Ancak şu dönemde moral ve birliktelik duygumuzun en yüksekte tutmamız gerektiği için bu etkinliğe çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

İşte etkinlik takvim :




Bu haber 4319 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ