Bugun...


kostasalto

Yönetim ada halkı ile bayramlaştı
Bozcaada yönetimi, Zübeyde Hanım Park Kahvesi’nde ada halkı ile bayramlaştı. Kaymakam Abbas Yeşilkuş, bayramlaşmanın ardından yaptığı konuşmada herkesin bayramını kutlayarak, “Biliyorsunuz 246’ya yakın şehit verdik ve binlerce yaralımız var. Şu an üzgün ve hüzünlü aileler de var. İnşallah onları da unutmayarak, hatta devamlı kalbimizde ve vicdanımızda hissederek bu mutluluğu ona göre yaşamamız gerekiyor.” dedi.

Mobil Reklam

Yönetim ada halkı ile bayramlaştı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Kaymakam Abbas Yeşilkuş, Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz , Garnizon Komutanı Ekrem Serdar Erden ve İlçe Jandarma Komutanı Erbil Terbıyık, Zübeyde Hanım Park Kahvesi’nde ada halkı ile bayramlaştı.  Bayramlaşma ziyaretine kurum ve daire amirlerinin yanı sıra siyasi partilerin temsilcileri de katldı.

KAYMAKAM YEŞİLKUŞ: RABBİM BU MİLLETİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYOR

Bayramlaşma merasimin ardından burada yaptığı konuşmada Kaymakam Yeşilkuş, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimini ve sonrasını değerlendirerek bayramların önemine vurgu yaptı.

Kaymakam Yeşilkuş konuşmasında şunları ifade etti:

Öncelikle hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.  Bayramlar birlik ve beraberliğin arttığı,  mutlulukların paylaşıldığı günler. İyi ki buradasınız ve iyi ki geldiniz. Biliyorsunuz çok kötü günler geçirdik. Rabbim bir daha göstermesin. Rabbim bu milleti seviyor, gerçekten Türk milletini çok seviyor. Ben öyle düşünüyorum. Milletin bu dik duruşu ve ferasetiyle o kötü günleri atlattık. Allah bir dahakinden sakındırsın.  Bir arada olmanın kıymetini iyi bilmeliyiz. Biliyorsunuz 246’ya yakın şehit verdik ve binlerce yaralımız var.  Şu an üzgün ve hüzünlü aileler de var.  İnşallah onları da unutmayarak, hatta devamlı kalbimizde ve vicdanımızda hissederek bu mutluluğu ona göre yaşamamız gerekiyor. Bu mutluluk Türk milletinin zirve noktada hak ettiği bir mutluluk.  Rabbim inşallah bizleri her zaman böyle mutlu eder ve bir daha böyle kötü şeyler yaşatmaz.

“İNŞALLAH HERKESİN SİGARAYI BIRAKTIĞI BİR BAYRAM OLUR”

Kaymakam Yeşilkuş, bayramlaşma merasiminin ardından yaptığı konuşmanın sonunda, sigara kullananlara espri yaparak, “İnşallah herkesin sigarayı bıraktığı bir bayram olur. Rabbim tez zamanda inşallah o kötü illetten sizi kurtarır. “dedi.




Bu haber 3359 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ