Bugun...


kostasalto

Bozcaada'nın dergisi Mendirek'in yeni sayısı çıktı
Bozcaada’nın tek basılı yayını Mendirek Dergisi’nin 15. Sayısı çıktı. Dergiyi yarın (Çarşamba) öğleden sonra Bozcaada'daki gazete bayisinden temin edebilirsiniz.

Mobil Reklam

Bozcaada'nın dergisi Mendirek'in yeni sayısı çıktı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’nın dergisi Mendirek’in 15. sayısı yarın öğleden sonra gazete bayisinde olacak. Mendirek’in yeni sayısı yine dopdolu. Derginin yeni sayısına dair yayınladığı tanıtım mesajı şöyle:

Bu sayıda kapakta Ahmet Erdoğan'ın bir fotoğrafını kullandık. Gökkuşağı ve anakaraya doğru yola çıkmış feribot oldukça güzel oldu. Dergimizin bu sayıdaki başlığını ise "Bozcaada'da hüzün dolu sezon finali" olarak koyduk. Arka kapakta ise İlkay Muratoğlu'nun bir fotoğrafını kullandık. Hiko dayıya ithaf ettik. Metni ise Nejat Işık yazdı.

Köşe yazılarıyla Haluk Şahin, Elif Çapar, Necati İnceoğlu, Oktay Güldüren ve Cahit Yalçın bu sayıda yer aldılar.

"Neydi, Ne Oldu" sayfamızda İsmail Şen, Simyon'u yazdı. Türkan Çim Işık "Eylülün ardı" yazısıyla okuyucuyu geçmişe götürecek. Bu sayıda, Ada Sanatının İçinden bölümünde konuğumuz Nur Sütçü. Mustafa Dermanlı da bu sayıda Bozcaada'nın 2016 yılı kültür sanat aktivitelerini derledim iki sayfa olarak.

Ahmet Erdoğan adada geride bıraktığı 10 yılı yazdı. Sabri Güler Çavuş üzümü konusunda bir makale paylaştı. Hakan Güllüsaç ise ada otları ve bitkilerini bu sayıdan itibaren dergimize yazacak. Ümit Hamlacıbaşı kış yaklaşırken bir tarhana yazısıyla dergimizde.

Nea Tenedos'tan arkadaşımız Maria Arhontopoulou bu yaz karşılıklı gerçekleştirdiğimiz ziyaretleri yazdı. Yunanca'dan Türkçe'ye ise Dimitris Bitsos çevirdi. Cemil Onay bu sayıda da bir çizgi ve yazısıyla dergimiz sayfalarında.




Bu haber 2878 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ