Bugun...


kostasalto

GESTAŞ’ın bayram mesaisi başlıyor
GESTAŞ’ta 10 günlük bayram mesaisi başladı. Kiralık feribotlarla filosunu 21 feribota çıkartan GESTAŞ, Gökçeada ve Bozcaada’da bayram süresince 3’er gemiyle hizmet verecek.

Mobil Reklam

GESTAŞ’ın bayram mesaisi başlıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bayram yoğunluğuyla birlikte Bozcaada’daki işletmeler önlemler alırken, deniz ulaşım firması GESTAŞ da gemi sayısını 2’den 3’e çıkartarak yoğunluğu azalma peşinde. Filosunu kiralık feribotlar da ekleyen firma bayram tatili süresince Çanakkale boğaz hattı ve adalar hattında toplam 21 feribotla onbinlerce yolcu ve araç taşımayı hedefliyor.

Eceabat’ta gerçekleşecek Adalet Kurultayı sebebiyle de ters yönde oluşacak yoğunluğu da azaltmayı hedefleyen GESTAŞ Bozcaada ve Gökçeada’daki feribot sayısını da 3’e çıkarttı.

GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, “10 günlük Kurban Bayramı tatili süresince Bozcaada ve Gökçeada’da 2 olan gemi sayımızı 3’e çıkartacağız. Bayram tatili öncesinde ekstra gemiler kiralayarak filomuzu genişlettik. İlk defa filomuzda 21 gemiyle hizmet vereceğiz. İki adada 3 gemiyle sık seferlerle tatilcilere daha hızlı bir deniz ulaşımı sağlamayı planlıyoruz. Çanakkale Boğaz hattında da, Çanakkale-Kilitbahir-Eceabat hattında 8, Lapseki-Gelibolu hattında 4 gemiyle 24 saat boyunca saatsiz seferlerimiz devam edecek. Deniz otobüsümüzü de yoğunluk ve ihtiyaç durumlarında farklı hatlarda değerlendireceğiz” açıklamasında bulundu.

Yaptığı açıklamada Kurban Bayramı tebriği de yapan Uslu, “Türkiye farklılıkları zenginlik kabul eden, barış, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik gibi değerlerle yoğrulmuş köklü bir medeniyetin temsilcisidir. Bu ülkede yaşayan herkes, eşit vatandaşlar olarak, ülkenin sadece geçmişine değil, geleceğine de ortaktır. Kesilen ve dağıtılan kurbanlarla komşuluk ilişkilerinin geliştiği, fakir ve kimsesizlerin gözetildiği, bayramlaşma ve kutlamalarla birlik ve beraberliğin güçlendiği, ziyaretlerle hasta ve yaşlıların gönüllerinin alındığı, özel günlerimizden biri olan Kurban Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz. Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle, herkesin birbirini sevmesinin ve anlamasının, değerlerine saygı göstermesinin önemini bir kez daha vurgulamakta fayda görüyorum. Tüm Çanakkaleli vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını kutluyor, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur, sağlık, sıhhat, mutluluk ve refah getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 




Bu haber 2953 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ