Bugun...


kostasalto

Uğur Dündar bu kez canlı yayında dile getirdi
Usta gazeteci Uğur Dündar, Sözcü gazetesindeki köşesinde değindiği Bozcaada'nın sağlık sorununu bu kez canlı yayınlanan Halk Arenası programında dile getirdi.

Mobil Reklam

Uğur Dündar bu kez canlı yayında dile getirdi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada aşığı Uğur Dündar, 20 Ağustos'ta Sözcü gazetesinde yayınlanan köşesinde Bozcaada'ya ilk kez 1977'de geldiğini belirtmiş ve yazının sonunda “Uzun yıllar sonra geçenlerde tekrar Bozcaada’ya gittik. Ama üzülerek gördük ki mevcut Sağlık Ocağı hâlâ ameliyat yapabilecek bir hastaneye dönüşmemiş” diyerek sitemde bulunmuştu.

Dün ise usta gazeteci Dündar,  Halk Tv'den canlı yayınlanan ve Çanakkale'de gerçekleştirilen Halk Arenası programında 'adalar konusu' açılınca sözü yine Bozcaada'ya getirdi.

Programın sunuculuğunu yapan Dündar, “Bozcaada'nın benim hayatımda çok önemli bir yeri vardır. Bozcaadalılar feribot seferleri yokken merhum Yakar Kaptan'ın ahşap yük motoruyla karayla ulaşımı sağlıyordu. Hastaları, hamile kadınları o karşıya geçiriyordu. Hastane yoktu, ambulans falan yoktu. Sağlık ocağı vardı ama doktor yoktu. Ama şimdi hala tam teşekküllü bir hastanemiz yok. “ dedi.

İşte Uğur Dündar'ın Bozcaada ile ilgili söylediği sözler:

 

Bu projeler unutuldu mu?

 

Bozcaada için Entegre Hastane....

 

 

 

 

 

 




Bu haber 3503 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
2 Yorum

Adasız
30-08-2017 19:25:00

Bu kadar olanak ezinede, ayvacıkta, yenicede yada bayramiçte de yok. Bu ülkede 75000 uzman hekim var yani ortalama 1500 hastaya 1 uzman hekim düşüyor belki daha az.Şu an kış nufusu 400 bilemedin 500 olan bir yer oldu güzelim Adamız. Ayrıca uzman hekim günde 250 hasta bakmak yılda 100-200 ameliyat yapmak para kazanmak ister burada kadro olsa bile uzman hekimin buraya gelmek için bir sebebi olmalı.Adada hekimlere verilmiş bir lojman bile yok şu an Uzman gelse beğenmediğiniz Sağlık Ocağının üst katında yatacak herhalde.

sakin
30-08-2017 14:16:00

adada hastane olması şart, tomografisi,emarı,ultrasonu,ameliyathanesi,anjiyo, cerrahı,ortopedicisi,doğum doktoru,çocuk doktoru,psikoloğu olmalı, daha büyük güzel bi binada olmalı,doğum,kırık,çıkık,kalp krizi falan diye karşıya hasta gönderilmemeli,burda yaşayan insanlar olarak bunu hakediyoruz bence başka bozcaada yok

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ