Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor, müthiş geri dönüş yaptığı mücadeleden tartışmalı penaltı kararı ile mağlup ayrıldı
Bozcaadaspor, sahasında Biga Adaspor'u konuk ettiği mücadelede 2-0 geriden müthiş bir dönüş yaptı. Ancak ikinci yarı tartışmalı bir penaltı kararı sonrasında yediği gol ile mücadeleyi 4-3 yenik tamamladı.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor, müthiş geri dönüş yaptığı mücadeleden tartışmalı penaltı kararı ile mağlup ayrıldı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Çanakkale Süper Amatör Ligi'nin 5. haftasında siyah beyazlı temsilcimiz Bozcaadaspor, ligin iddialı takımı Biga Adaspor'u konuk etti. Karşılaşmaya çok hızlı başlayan konuk takım, ilk 5 dakikada kalemize 2 gol kaydetti. 

İlk dakikalarda kalesinde gördüğü 2 golün ardından üzerindeki şoku atlatan ve çabuk toparlananan temsilcimiz bu dakikalardan itibaren oyunun hakimiyetini ele geçirdi ve kısa bir süre sonra Barış'ın vuruşu ile skor 2-1 oldu. Hemen ardından Barış, bu kez kazandığımız penaltıyı gole çevirerek durumu eşitledi ve 2-2 oldu.

İlk yarının son dakikalarına doğru organize atakları geliştiren ekibimizde Miraç'ın sağ kanattan yaptığı ortayı Barış, müthiş bir vuruşla topu yine filelerle buluşturmayı başardı. Barış'ın attığı 3'ün golün ardından ekibimiz, soyunma odasına 3-2 üstünlükle gitti.

2. yarıda ise konuk takım ilk yarıda olduğu gibi yine hızlı başlayan taraf oldu. Biga Adaspor, ikinci yarıda yakaladığı ilk poziyonu gole çevirmeyi başararak durumu 3-3 eşitledi. Ardından çok tartışılacak bir poziyona hakem penaltı kararı verdi. Kalecimiz penaltı vuruşunu kurtardı fakat dönün topun devamında Biga Adaspor durumu 4-3'e taşıdı ve mücadeleden 3 puanı kazanan taraf oldu.

 

Bu sonucun ardından Bozcaadaspor, ligde 6 puanda kalırkan 9. sıraya geriledi. Konuk takım Biga Adaspor ise 15 puan ile ligde liderlik koltuğuna oturmaya devam etti.

İşte puan durumu ve hafatanın diğer karşılaşmaları ile sonuçları:




Bu haber 3192 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ