Bugun...


kostasalto

Bozcaada’daki işletmeler yeni yıla hazır!
Bozcaadalılar, 2018'e işletmelerde düzenlenen yılbaşı özel canlı müzik programları ile girecek. İşte yılbaşında işletmelerin programları!

Mobil Reklam

Bozcaada’daki işletmeler yeni yıla hazır!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Yeni yılı evlerinde karşılamak istemeyen Bozcaadalılar, 2018'e 31 Aralık Pazar gecesi yılbaşı özel programları düzenleyen işletmelerde girecek. Kış aylarında hizmetine devam eden işletmelerde canlı müzikli yılbaşı programları düzenlenecek. Bozcaada Haber, yılbaşı programlarına katılmak isteyen takipçileri için mekânlardaki yılbaşı programlarını okuyucuları için listeledi. İşte 31 Aralık Pazar gecesi düzenlenecek yılbaşı programları:
 
YAKAMOZ'DAKİLER OKAN ULUSOY İLE COŞACAK
 
Uzun yıllardır yılbaşı programlarının Bozcaada'daki adresi Yakamoz Restoran'da yerini ayıranlar, Okan Ulusoy'un yılbaşı özel repartuarı ile yeni yılı karşılayacaklar. Zengin menüsüne yılbaşına özel lezzet seçenekleri sunacak Yakamoz Restoran'da yine eğlencenin tavan yapması bekleniliyor.
 
Yakamoz Restoran'da yerini ayırmak isteyenler 0533 624 22 69. telefondan yerini ayırtabilir.
 
SOSYAL TESİSLER'DE FİKS MENÜ, ÇEKİLİŞ VE YAMAÇ KULELİ
Bozcaada'da yılbaşı programlarının en çok tercih edilen adreslerinden biri de Sosyal Tesisler. Uzun yıllar yeni yıla canlı müzik, çekiliş ve özel sürprizlerle girilen Sosyal Tesisler'de 2018 yine dopdolu karşılanacak.
 
Sosyal Tesisler'de 31 Aralık gecesi düzenlenecek yılbaşı özel programında Yamaç Kuleli konuklarına yılbaşı özel repertuarı ile unutulmaz bir gece yaşatacak. Yılbaşına özel fiks menü düzenleyen Sosyal Tesisler'de yılbaşı klasiği olan çekiliş de, konuklarına heyecan dolu dakikalar yaşatacak.
 
Gece geç saatlere kadar müzik, eğlence ve sürprizlerle devam edecek yılbaşı özel programına katılmak için geç kalmadan 0533 230 51 93 numaradan yerinizi ayırabilirsiniz.
 
YENİ YILA SALHANE’DE DJ ANIL İLE GİRECEKLER DANSA DOYACAKLAR
 
Yeni yıla dans ederek girmek isteyenler ise Salhane'de olacak. Bozcaadalı DJ Anıl, yılbaşı özel listesi ile geçe geç saatlere kadar konuklarını yerine oturtmayacak. Özellikle adalı gençlerin ve misafirlerin adresi olacak Salhane'ye rezervasyonsuz girilebilecek. Ayrıca gece 00.00'dan sonra evlerden ve işletmelerden gelenlerin Salhane'yi tıklım tıklım doldurması bekleniliyor.
 
SİMYON'DA ROMAN MÜZİSYENLER VAR
Restoranlar sokağında kışın hizmet veren tek işletme olan Simyon Restoran da konukları için yeni yıla özel program düzenleyecek. Birbirinden güzel lezzetlerinin yanı sıra yılbaşı özel programı ile eğlencenin had safhada olması bekleniliyor. Roman müzisyenler eşliğinde 2018'in karşılanacağı gecede eğlencenin sokağa taşması bekleniliyor.
Simyon Meyhane’de şu an için tüm masaların dolduğu ve rezervasyon kabul edilemediği öğrenildi.  
 
GELENEKSEL MEYHANE BORUZAN’DA ÇEKİLİŞ VAR
Bozcaada’nın geleneksel ve en eski meyhanelerinden sayılan Boruzan Restoran’da yılbaşında canlı müzik olmayacak. Özel lezzetleri ile alakart bir menüyle müşterilerine hizmet verecek işletmede yılbaşı çekilişi olacak. Sahilde yer alan meyhanede çok az sayıda masa kaldığı belirtildi. 
Boruzan’da yer ayırtmak isteyenler 0541 843 74 17 numaralı telefondan ulaşabilirler.
 
YİYECEĞİNİ İÇEÇEĞİNİ AL, ATÖLYE MİSKİN'E KOŞ
Bozcaada'da yılbaşı eğlencesinin en farklı olduğu yerlerden biri ise Atölye Miskin Liman. Miskin Liman'da yine her sene olduğu gibi konuklar kendi içeceğini ve yiyeceğini alarak katılabiliyor. Atölye Miskin'den yapılan açıklamada, “31 Aralık gecesi eski yıla veda, yeni yıla merhaba eğlencesi için tüm dostları bekliyoruz (Yanınızda yiyecek ve içeceğinizi getirmeyi unutmayın).” denildi.



Bu haber 8034 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ