Bugun...


kostasalto

BOZTİD 2018’de atılacak adımlar için toplandı
BOZTİD’in geçen hafta yapılan yönetim kurulu toplantısında üye işletmeler için bazı önemli kararlar alındı.

Mobil Reklam

BOZTİD 2018’de atılacak adımlar için toplandı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği (BOZTİD) geçen hafta yaptığı yönetim kurulu toplantısında bazı önemli konuları görüştü. Bu toplantıda konuşulan konular arasında toptancılarda indirimler sağlayan BOZTİD Kart’ın etki alanının arttırılması, işletmelerin personel sıkıntısıyla ilgili çözümler geliştirmek ve 2018 etkinliklerinde atılacak adımlar olarak öne çıkıyor.

 

İşte BOZTİD Yönetim Kurulu toplantı notları:


- Geçen sene dernek üyelerine çeşitli indirimler sağlamak amacıyla hayata geçirilen BOZTİD Kart’ın kapsamının genişletilmesi için çalışmalar yapılacak. Halen devam eden belli market ve tedarikçilerin sağladıkları indirimlere ek olarak yeni tedarikçilerin katkı sağlaması için de çalışmalar yapılacak.


- İşletmelerin en büyük sorunlarından biri olan personel sıkıntısını bir nebze de olsa hafifletebilmek adına özellikle kalifiye personel desteği için belirlenen ajanslarla görüşülüp işletmelere fayda sağlamaları için destek istenecek.


- Geçen sene sezon öncesi İşkur'un işletmelere sağladığı faydalarla ilgili Çanakkale’den bilgi vermeye gelen ekip tekrar adaya davet edildi. Yine sezon öncesi işletmelerin devletin istihdam desteklerinden faydalanmaları amaçlı bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.


- Gerek Belediye’nin, gerekse Kaymakamlığın düzenleyeceği tüm etkinliklere tam destek verilmeye devam edilecek.
- Adanın bağcılığını, üzümünü, şarabını ön plana çıkaracak ve etkinlik takvimine girebilecek yeni fikirlerin fiili olarak içinde olunacak ve destek verilecek (Şu an çalışması yapılanve belki de bu seneye yetişebilecek iki etkinlik için Belediye ile ortak bir çalışma içerisinde olduğu belirtildi.)

- Nisan ayı içerisinde BOZTİD bünyesindeki tüm işletmecilerle birlikte sezon öncesi değerlendirme toplantısı yapılıp, gerekli tüm değerlendirmeler Belediye ve Kaymakamlığa sunulacak.


- Yerel Tatlar Festivali için iki organizasyon firmasıyla görüşülüp etkinliğin daha geniş kitlelere ulaşması için gerekli PR çalışmaları yapılıyor. Bu konunun da kısa sürede sonuçlanması bekleniyor.




Bu haber 2838 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ