Bugun...


kostasalto

Dikkat, yollarda çalışma var!
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ada merkezi haricinde Bozcaada’nın tamamında sathi kaplama çalışması başladı. Yaklaşık 10-12 gün süreceği öğrenilen çalışma nedeniyle başta motosikletler olmak üzere tüm araçların kayma, mıcır sıçrama gibi tehlikelere karşı dikkatli ve yavaş seyiri önem taşıyor.

Mobil Reklam

Dikkat, yollarda çalışma var!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Karayolları, iki gündür merkez dışında sathi kaplama çalışmasına başladı. Çalışma kapsamında merkez dışının tamamında hız limiti 50 olarak belirtiliyor. Çalışmanın yaklaşık 10-12 gün süreceği öğrenildi. Sathi kaplama yoğunluğu mıcır olan bir kaplama türü olduğundan başta motosikletler olmak üzere tüm araçlar kayma ve mıcır sıçraması tehlikesine karşın yavaş ve dikkatli seyir yapması için uyarılıyor.

Öte yandan, bazı yurttaşlar sathi kaplama çalışmasının turizm sezonunun başladığı şu günlerde olmasına tepki gösteriyor. Yetkililerse bu tür çalışmalar için hava sıcaklığının gerekliliğine ve yolun oturması ve düzleşmesi için belirli trafik akışının olması gerekliliğini belirtiyor.

Ayrıca Gökçeada’da tüm yolların beton asfalt (sıcak asfalt) ile yenilenirken, Bozcaada’da en ucuz ve kalitesiz olan sathi kaplamanın yapılmasını da “Biz yine üvey evlat” şeklinde tepkilerle karşılanıyor.




Bu haber 1553 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ