Bugun...


kostasalto

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay yeniden adalılar ile buluştu
Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay, Bozcaada'da ikinci kez konser verdi. Bozcaada Kalesi'nde gerçekleşen konsere ada halkı ve misafirlerin yanı sıra protokol de tam kadro katıldı.

Mobil Reklam

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay yeniden adalılar ile buluştu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi'nin organizasyonu ile dün  (8 Ağustos Perşembe) Bozcaada Kalesi'nde gerçekleşen Gülsin Onay konserine, adalılar, misafirler Kaymakam Bahar Kaya Çelik, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ile birlikte protokol üyeleri eksiksiz katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren konserde dinleyiciler dünyaca ünlü piyanist Onay'ın muhteşem klasik müzik resitali ile keyifli bir gece geçirdi.

Konserin ardından Kaymakam Çelik ve Başkan Yılmaz, Gülsin Onay'ı ikinci kez Bozcaada'da dinlemekten onur ve mutluluk duyduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.

Bozcaada'da olmaktan ve yeniden adada konser vermekten duyduğu mutluluğu dile getiren Gülsin Onay, konser sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Bozcaada Kalesinin muhteşem atmosferinde 800 kişilik dinleyici ile büyülü müziği paylaştığımız unutulmaz bir akşam yaşadık..
Sert ve serin rüzgarda adeta sürat motoru üzerinde piyano çalıyormuş gibi hissettim..

Sanata verdiği destek ve güzel projeleri için Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ve emeği geçen herkese, sıcak ilgisi için Bozcaada dinleyicisine çok teşekkür ederim." dedi.




Bu haber 1599 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ