Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da 1 kişinin test sonucu pozitif çıktı
Bozcaada’da çalışmak için geldiğini beyan eden kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Testinin pozitif olduğunu öğrenen şahıs karantinaya girmemek için telefonu kapattı, sabah ilk feribotla karşıya geçerken yakalandı. Adada bir işletmede çalışan personel olduğu öğrenilen E.A'nın işletmeyi korumak adına "3 gündür Sulubahçe'de yalnız yaşıyorum" dediği öne sürülüyor.

Mobil Reklam

Bozcaada'da 1 kişinin test sonucu pozitif çıktı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
İddialara göre, Bozcaada’da bir işletmede çalışan personelin koronavirüs testi pozitif çıktı. Dün gece saaatlerinde isminin E.A olduğu öğrenilen şahsa telefonla koronavirüs testinin pozitif olduğu bildirildi. Telefonda ilk olarak karşıya geçtiğini, adada olmadığını beyan eden E.A, görüşmenin hemen ardından telefonunu kapattı. Bunun üzerine kolluk güçleri E.A isimli şahsı bulmak için çalışma başlatı. Gece yapılan çalışmaya rağmen bulunamayan E.A, sabah feribotu ile karşıya geçerken polis tarafından yakalandı ve zorunlu karantina için Çanakkale’ye yurda yerleştirildi.
 
Yine iddialara göre E.A, emniyetteki ifadesinde adada çalışmadığını, adaya 3 gün önce iş bulmak için geldiğini, 3 gün boyunca da Sulubahçe’de tek başına yaşadığını iddia etti. E.A'nın  verdiği ifade nedeniyle de filyasyon çalışması yapılamadığı öğrenildi. 
 
Bozcaada’da bir işletmede çalıştığı öne sürülen şahsın verdiği ifade ise çalıştığı iş yerini korumak maksatlı olduğu şeklinde yorumlanıyor.
 
Öte yandan E.A’da görülen koronavirüsün mutantlı virüs olduğu üzerinde duruluyor.
 
Bozcaada'da koronavirüs vakası en son  geçen 31 Mayıs tarihinde görülmüştü.



Bu haber 2358 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ