Bugun...


kostasalto

Jandarma Trafik denetimlere devam ediyor!
Bozcaada İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri, yaz sezonunda olduğu gibi trafik denetimlerini sürdürüyor. Geçen yıl Ocak ayında ilçe Jandarma Komutanlığı’na trafik birimi eklenmesi ve ardından yapılan denetimler ile yaz sezonunda trafik kazalarında büyük oranda azalma kaydedildi.

Mobil Reklam

Jandarma Trafik denetimlere devam ediyor!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik birimleri, yaz sezonunda uyguladığı denetimleri sürdürmeye devam ediyor. İlçemiz Jandarma Trafik birimleri, en çok önem verdiği motor sürücülerinin kasklı seyahat etmesinin dışında, bazı zamanlar kimlik, ehliyet, ruhsat gibi kontrolleri de gerçekleştiriyor.

KAZALAR ÖNCEKİ YILLARA GÖRE ÇOK AZALDI

Hatırlanacağı üzere Bozcaada İlçe Jandarma Komutanlığı’nın trafik birimi olmadığı için adada bazı trafik denetimlerini gerçekleştiremiyordu. Ancak son yıllarda, turizm sezonunda ciddi kazalar medyana gelmeye başlamış, 2019 yazında ise yaşanan 2  ayrı motosiklet kazasında biri 17, diğeri 43 yaşında iki acı kayıp verilmişti.

Son yıllarda yaşanan trafik kazalarının ardından geçen yıl Ocak ayında artık Bozcaada Jandarma Komutanlığı’na trafik birimi de eklenmiş, ardından adada Jandarma bölgesinde sık sık denetimler yapılmaya başlanmıştı. İlçemiz Jandarma ekiplerinin  denetimlerde en hassasiyet gösterdiği kuralın başında ise motor sürücülerinin kask takması oldu. Adamızda Jandarma Trafik birimlerinin denetimleri sonucunda kask takan motor sürücülerinin sayısı oldukça çoğaldı.


Bozcaada Haber’in edindiği bilgilere göre, Jandarma Trafik birimlerinin Bozcaada’da düzenli olarak yaptığı denetimlerin ardından adada başta motor kazaları olmak üzere trafik kazalarında önemli düşüş sağlandı. Önceki yıllara göre merkez dışında trafik kazalarında yaşanan düşüşün nedeni ise yapılan denetimler olduğu anlaşılıyor.

Bozcaada'nın artık Jandarma Trafik Timi var!

Bozcaada'da 3 ayrı motosiklet kazası!

Bozcaada'da yine trafik kazası!

Genç Emre’yi kaybettik

Serdar Güner'i kaybettik!




Bu haber 1516 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ