Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor'dan tarihi başarı!
Bozcaadaspor, Çanakkale Süper Amatör Lig’in şampiyonu Ezinespor’u 3-2 mağlup ederek tekrardan ‘BAL’a devam’ dedi.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor'dan tarihi başarı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İlçemiz temsilcisi Bozcaadaspor, Bölgesel Amatör Lig'de kalmak için bugün Çanakkale Süper Amatör Lig şampiyonu Ezinespor ile play-off maçına çıktı. Çanakkale 18 Mart Stadı’nda gerçekleşen mücadeleye adalı taraftarlar Bozcaadaspor’u yalnız bırakmadı. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ve Adalet ve Kalkınma Partisi Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak’ın da izlediği maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda Volkan Çağlar’ın 2, Cenk Güven’in de 1 golü ile Ezinespor’u 3-2 mağlup etmeyi başarn siyah beyazlı takımımız karşılaşmanın son düdüğü ile adalı taraftarlar ile coşkulu anlar yaşadı.

Öte yandan Bozcaadaspor, Çanakkale Süper Amatör Şampiyonu Ezinespor’u play-off maçında eleyerek Çanakkale tarihine geçti. Daha önce Çanakkale Süper Amatör Lig Şampiyonu olan takımlar BAL’dan gelen takımları play-off maçında eleyerek BAL’a yükselirken, Bozcaadaspor Çanakkale Süper Amatör Şampiyonu’nu eleyerek tekrardan BAL’a devam edebilen takım oldu.

Tarihinde ilk kez  2011’de Orhan Acar ile BAL’a yükselen Bozcaadaspor,  İbrahim Zeki Kutver ile 2018-2019 sezonunda Süper Amatör Lig’de şampiyon olmuş, ardından Çanakkale Dardanelspor’u play-off maçında eleyerek tarihinde ikinci kez Bölgesel Amatör Lig’e yükselmişti. 

Bozcaadaspor 2022-2023 sezonunda BAL’daki 6'ncı sezonunu oynarak Çanakkale’yi Bigaspor ile temsil edecek.




Bu haber 2205 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ